Libnet.ro
UNICEF

07:30

Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dancila: A fost inotatoare de performanta, de aia are si corpul asta frumos... Elegant, silueta! (VIDEO)

B1 B1,
Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dancila: A fost inotatoare de performanta, de aia are si corpul asta frumos... Elegant, silueta! (VIDEO)

Lansarea candidaturii la prezidentiale a Vioricai Dancila a fost presarata cu declaratii inedite, la Constantat. Senatorul PSD Nicolae Moga a tinut sa evidentieze calitatile sportive ale presedintelui PSD,. continuă pe B1

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile europarlamentare. inca sefa guvernului sustine ca social-democratii au gresit.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila, atac dur la presedinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei

Viorica Dancila il ataca din nou pe Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook intitulata Despre crizele lui Iohannis, sefa PSD afirma canu ar trebui sa fie crizele Romaniei crizele.

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

Viorica Dancila, cu TRANSLATOR la IAR Ghimbav: Ati fost europarlamentar 10 ani si aveti nevoie de traducator pentru limba engleza? (VIDEO)

Premierul demis al Romaniei, Viorica Dancila, a mers, vineri, la fabrica IAR Ghimbav, judetul Brasov. Dupa ce a reprezentat Romania la Bruxelles timp de doua mandate de europarlamentar, sefa PSD are nevoie de.

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )