Libnet.ro
UNICEF

22:15

SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Vlad Voiculescu?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Vlad Voiculescu?

Alegerile prezidentiale au trecut, iar anticipatele par destul de greu realizat. Asa ca se ascut sabiile pentru batalia pentru Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

SONDAJ. Pe cine ati vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Nicusor Dan?

Mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale. Partidele inca isi cauta pariurile castigatoare.

Gabriela Firea ii raspunde ministrului Costel Alexe: Arunca cu noroi. Am luat foarte multe masuri pentru imbunatatirea calitatii mediului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde ministrului Mediului, asigurandu-l ca Bucurestiul ca adminitratie a intreprins toate masurile necesare pentru a diminua poluarea.

Gabriela Firea, despre calitatea aerului: Nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca, desi a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului, nu poate fi recuperat in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, iar ministrul Mediului ar trebui sa ii traga la raspundere pe consilierii PNL care au blocat proiectele anti-poluare.

Sondaj PLUS: Candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei o intrece pe Gabriela Firea Nicusor Dan, cu un procent peste Vlad Voiculescu

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos. Daca pentru Primarie ar candida, din partea Aliantei, Nicusor Dan, acesta ar obtine 36% din voturi. in cazul in care candidat ar fi Vlad Voiculescu acesta ar fi ales de 35% dintre bucuresteni.

Sondaj PLUS. Lupta cot la cot intre Vlad Voiculescu si Nicusor Dan pentru Capitala. Cum sta Gabriela Firea

Vlad Voiculesc, candidatul PLUS pentru alegerile la Primaria Capitalei, a prezentat marti, intr-o conferinta de presa, un sondaj din care reiese ca indiferent de cine ar candida intre acesta si Nicusor Dan, candidatul USR-PLUS ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea.

Ciolacu anunta ca Gabriela Firea va candida la Primaria Capitalei din partea PSD: Eu o sa o sustin

Marcel Ciolacu a anuntat, duminica seara, la Anena 3, ca Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din partea PSD. El a precizat ca o va sustine pe Firea din toate pozitiile pe care le detine, inclusiv din cea de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei si o voi sustine

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Bucuresti si ca o va sustine.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

Schimb de replici intre Gabriela Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii din Bucuresti

Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala. Ministrul i-a reprosat Gabrielei Firea ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, ii raspunde Firea.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e undeva la 30% Opozitia trebuie sa aiba un candidat unic la locale daca alegerile sunt intr-un singur tur

Nicusor Dan sustine ca Gabriela Firea are o cota electorala de 30%, iar opozitia ar trebui sa aiba un candidat unic la Primaria Bucurestiului, daca alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )