Libnet.ro
UNICEF

22:45

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila au facut blat la alegerile prezidentiale?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila au facut blat la alegerile prezidentiale?

Noul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a lansat acuzatii incendiare in spatiul public. Am rugat-o pe doamna Dancila doua lucruri: 1 sa nu facem congres in 2019, sa facem congres in. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt .

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice.

Iohannis, amuzat de afirmatiile lui Stanescu: Mi se pare foarte ciudata aceasta abordare. Mai bine intrebati la PSD de ce a convins-o pe Dancila sa candideze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat extrem de amuzat de afirmatiile lui Paul Stanescu, potrivit carora Viorica Dancila a decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie avuta chiar cu el. intrebat.

Iohannis: Nu eu am convins-o pe Viorica Dancila sa candideze. PSD a convins-o

Presedintele Klaus Iohannis il contrazice pe Paul Stanescu. Seful statului a declarat, joi, ca nu el a convins-o pe Viorica Dancila sa candideze la presedintie. PSD a convins-o, intrebati la ei, a spus el.

webPR: Dumitru Budrala, decorat de Presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, una dintre cele mai importante distinctii acordate de statul roman

Ceremonia a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, si a facut parte din seria de manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Poza de grup de la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a. Unde e asezat presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de catre Regina Elisabeta a II-ain onoarea sefilor de stat si de guvern care participa la Reuniunea NATO din Londra. Evenimentul, a.

Viorica Dancila se asteapta sa fie exclusa din PSD

Fostul candidat al PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, ca nu intelege atitudinea secretarului general interimar al partidului, Paul Stanescu, care a acuzat-o de blat cu presedintele Klaus Iohannis si ca n-ar fi exclus sa fie indepartata din partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )