Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tariceanu, un nou atac la Iohannis: Un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, un nou atac la Iohannis: Un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare

Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca e incapabil sa reactioneze uman, dupa ce acesta nu si-a intrerupt discursul de Ziua Marinei, cand un militar american a lesinat. Tariceanu, care a anuntat ca doreste sa candideze si el la alegerile prezidentiale din noiembrie, a precizat ca a vazut doar un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare. continuă pe Hotnews

Tariceanu, atac la Iohannis, dupa incidentul de la Constanta: Un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare. Nimic nu il emotioneaza

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis e incapabil sa reactioneze uman, iar dovada e ca nu si-a intrerupt discursul de Ziua Marinei, cand un militar american a lesinat. Acesta a precizat ca a vazut doar un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare.

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in Philadelphia

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in statul Philadelphia,dupa ce un individ a deschis focul asupra agentilor in timpul unei operatiuni. Ulterior,.

TARICEANU: Iohannis - doar un robot care si-a recitat textul la Ziua Marinei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat sambata lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in situatia soldatului care a lesinat la Ziua Marinei, apreciind ca aceasta atitudine reprezinta o dovada de netagaduit a incapacitatii presedintelui de a reactiona uman in orice situatie ar fi, cu exceptia cazului cand ii lipseste cuierul pentru palton.

Tariceanu: Iohannis a fost doar un robot care si-a recitat textul de Ziua Marinei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat sambata lipsa de reactie a presedintelui Klau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )