Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Hotnews Hotnews,
 Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va avea propriul candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. El sustine ca partidul are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati de USR si PLUS, in timp ce liberalii nu si-au anuntat pozitia, desi au obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimul test electoral alegerile prezidentiale). continuă pe Hotnews

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan prezinta la HotNews LIVE, luni, de la 13.00, solutiile sale pentru Capitala

Bucurestiul se afla intr-un punct de cotitura. Apa calda si caldura lipsesc cu zilele, orasul este sufocat de trafic si poluare, banii publici sunt cheltuiti in initiative cel putin discutabile, orasul sufera la capitolul investitii importante, cladirile de patrimoniu sunt demolate. Alegerile din iunie 2020 sunt vitale pentru viitorul acestui oras. Nicusor Dan este printre primii candidati anuntati la Primaria Capitalei, sustinut de USR. Luni, incepand cu ora 13. 00, Nicusor Dan este invitat in studioul HotNews. ro pentru a prezenta solutiile sale pentru Bucuresti. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ATENTIE MARE! Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! RUNELE anunta CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )