Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta, scenariu-soc: ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scenariu-soc: ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi dinPSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si aliantaPSD-ALDE pentru a. continuă pe Antena3

Ponta cere ca PSD, ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale, fix in ziua in care motiunea opozitiei a picat: Daca mergem cu trei candidati sigur nu intra niciunul in turul 2 (VIDEO)

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi din PSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si alianta PSD-ALDE pentru a sprijini un.

Victor Ponta: Textul motiunii este un fake

Victor Ponta a criticat marti textul motiunii de cenzura initiat de PNL si USR-Plus, insa a declarat ca parlamentarii Pro Romania o vor vota. As vrea sa fac precizarea ca parlamentarii PRO Romania nu.

Victor Ponta, recomandare pentru Dancila in ziua motiunii: Va recomand serialul Cernobil. Mi-as dori sa nu faceti greseala pe care au facut-o guvernantii sovietici

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat in Parlament, marti, in ziua votarii motiunii, ca Guvernul nu va fi demis, darii recomanda Vioricai Dancila sa ia masuri urgente pentru a evita un dezastr.

Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: O sa discutam cu cei de la PSD. Mult mai util este un candidat comun

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, aminteste ca a anuntat mai demult intentia de a candida la alegerile prezidentiale, dar ca perioada urmatoare va discuta cu PSD, pentru ca cel mai util i s-ar parea o candidatura comuna PSD-ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )