Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dancila il pastreaza pe Valcov in Guvern dupa condamnarea la 8 ani de inchisoare: Nu abandonez un membru al echipei

Adevărul Adevărul,
Dancila il pastreaza pe Valcov in Guvern dupa condamnarea la 8 ani de inchisoare: Nu abandonez un membru al echipei

Premierul Viorica Dancila a anuntata luni ca nu il va demite pe Darius Valcov din functia de consilier de stat, cu toate ca a fost condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare. Fiecare cetatean are dreptul la prezumtia de nevinovatie pana la sentinta definitiva, a motivat Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

SONDAJ Ce ar trebui sa se intample cu Darius Valcov in guvern, dupa condamnarea primita?

Politicienii coalitiei de guvernare au avut reactii diverse dupa condamnarea la opt ani de inchisoare, pentru acte de coruptie, data in prima instanta, joi, lui Darius Valcov. Liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui sa decida executivul daca Valcov, in prezent consilier in cadrul guvernului, va ramane in functie. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca e decizia lui [Valcov] daca ramane. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample in cazul consilierului guvernamental Valcov, dupa condamnarea primita?.

Premierul Dancila nu renunta la Valcov nici dupa condamnare

Viorica Dancila a declarat, luni, ca Darius Valcov nu va fi schimbat din functia de consilier de sta.

A divortat dupa sapte ani de casatorie. Recent a inteles cum ar fi putut sa-si salveze mariajul. Si a spus-o tuturor

A divortat dupa sapte ani de casatorie. Recent a inteles cum ar fi putut sa-si salveze mariajul. Si a decis sa ofere un sfat tuturor femeilor care se afla in situatia in care a fost si.

MAFIA FIERULUI, CONDAMNATA dupa 12 ani de ancheta! ZECI DE PERSOANE si-au primit sentintele

Mafia Fierului a fost condamnata dupa 12 ani de ancheta. 46 de persoane si-au primit sentintele, joi, in dosarul Hidra, deschis in 2006. Este vorba despre un dosar de furt de fier vechi de pe platfo.

Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

O artista din Romania merge contra-trendului actual si a renuntat la a mai fi vegetariana, dupa 11 ani in care nu a consumat carne. Iata despre cine este vorba! .

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare. intrebat la.

Dragnea, ironic, dupa condamnarea lui Valcov:Trebuie omorat azi, acum. Impuscat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, informeaza Agerpres.

Darius Valcov, condamnat la 8 ani de inchisoare

Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina si ministru al Finantelor, a fost condamnat, ieri, de inalta Curte de Casatie si Justitie la 8 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Autostrada din Romania care NU E GATA nici dupa 14 ani

Romania a depasit recordul oricarei tari la capitolul autostrazi neterminate si cel mai bun exemplu este tronsonul Suplacu de Barcau Bors, construirea caruia dureaza de 14 ani de zile. Constructia.

M-am maritat cu Bogdan, desi mama mi-a spus sa nu o fac. Dupa doi ani, am ramas insarcinata. Exact in cea mai fericita zi, cineva a sunat la usa...

S-au cunoscut la scoala. Ea era profesoara, iar el tatal unuia dintre elevii sai. Dupa mai multe insistente, a decis sa ii acorde o sansa. inca din prima clipa, cand l-a zarit, mama femeii i-a spus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )