Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ciolacu, dupa consultarile cu Iohannis: Alegerile locale vor fi pentru primari printr-un singur tur (VIDEO)

B1 B1,
Ciolacu, dupa consultarile cu Iohannis: Alegerile locale vor fi pentru primari printr-un singur tur (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, adeclarat, joi, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca a venit cu propunerea lui Remus Pricopie pentru functia de prim-ministru. Totodata,. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, dupa ce Iohannis l-a propus premier tot pe Orban: A ales o varianta prelungita de criza politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca seful statului Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita prin desemnarea, din nou, ca premier a lui Ludovic Orban.

Calin Popescu Tariceanu, dupa consultarile cu Iohannis: ALDE nu are o propunere de premier

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca solutia alegerilor anticipate i se pare nepotrivita, deoarece ar avea consecinte negative in plan politic si economic, iar timpul castigat fata de alegerile la termen ar fi nesemnificativ.

PMP, dupa consultarile cu Iohannis: Consideram in acest moment ca exista posibilitatea alegerilor anticipate

Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea declansarii alegerilor anticipate.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Daca presedintele il propune tot pe Orban, luam in considerare o sesizare la CCR

Liderul interimar al PSD a declarat, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, ca decizia de a iesi sau nu cat mai repede din aceasta criza guvernamentala apartine doar presedintelui. Marcel Ciolacu a spus ca PSD si Pro Romania l-au propus pe Remus Pricopie pentru functia de premier.

Surse. Orban a batut palma cu Ciolacu: alegerile anticipate vor avea loc pe 21 iunie. Primarii, alesi intr-un tur

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu: social-democratii se vor mobiliza pentru a trece motiunea de cenzura, iar alegerile anticipate vor avea loc in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, PNL va renunta la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Guvernul Orban va ramane interimar pana in iunie.

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Propunerea noastra Remus Pricopie este pentru un Guvern de uniune nationala

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pentru functia de premier pe Remus Pricopie, care sa formeze un guvern de uniune nationala.

Paul Stanescu: PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Cotroceni Sunt sanse sa ajungem la anticipate, sunt sanse sa nu ajungem la anticipate

PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii unui nou premier, a declarat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Un raport AEP estimeaza cresterea sumelor pentru alegerile locale si parlamentare

Un raport privind activitatea Departamentului de control al finantarii partidelor politice din cadrul Autoritatii Electorale Permanente AEP) estimeaza cresterea sumelor ce vor fi rambursate competitorilor electorali pentru alegerile locale si parlamentare de anul acesta.

Tariceanu: Alegerile anticipate vor duce Romania in haos

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti la Antena 3, ca alegerile anticipate vor arunca Romania in haos pentru patru luni.

Pascan (PMP), dupa consultarile de la Cotroceni: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Primeaza nevoia de stabilitate a tarii (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca partidul din care face parte este impotriva alegerilor anticipate. Sunt cateva luni pana la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )