Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Avem suficienti parlamentari cat sa treaca propunerea ca prim-ministru sa fie Remus Pricopie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Avem suficienti parlamentari cat sa treaca propunerea ca prim-ministru sa fie Remus Pricopie

PSD si Pro Romania au, in prezent, suficiente voturi pentru a trece in Parlament un Guvern condus de Remus Pricopie, a declarat, joi, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, la sediul central al partidului, inainte de a merge la consultarile de la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, da asigurari ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi adoptata. De astfel, acesta il avertizeaza pe premierul Orban sa nu dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, subliniind ca se va sfarsi rau.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

Marcel Ciolacu, inainte de consultarile cu Iohannis: PSD si Pro Romania au numarul cel mai mare de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri de premier

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat joi, inaintea consultarilor cu Iohannis, ca PSD si Pro Romania merg cu propunerea de premier Remus Pricopie. Ciolacu a mai spus ca cele doua partide au cel mai mare numar de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in situatia in care presedintele Klaus Iohannis il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim ministru. Dupa ce a existat in Parlament cel mai mare scor la o motiune de cenzura nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru, afirma Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu promite ca propunerea sa pentru noul guvern nu va fi din PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunta prioritatea zero a PSD dupa ce Guvernul Orban a fost demis prin mo.

Marcel Ciolacu neaga o negociere cu PNL: Noi vrem sa scapam de Orban. E o catastrofa!

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neaga cu vehementa ca s-ar fi inteles cu premierul Ludovic Orban, dupa ce pe surse au aparut informatii ca cei doi lideri de partide s-ar fi inteles ca motiunea sa treaca si anticipatele sa aiba loc simultan cu localele.

Marcel Ciolacu, convins ca motiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, marti, ca PSD are suficiente voturi pentru a darama Guvernul Orban.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Daca presedintele il propune tot pe Orban, luam in considerare o sesizare la CCR

Liderul interimar al PSD a declarat, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, ca decizia de a iesi sau nu cat mai repede din aceasta criza guvernamentala apartine doar presedintelui. Marcel Ciolacu a spus ca PSD si Pro Romania l-au propus pe Remus Pricopie pentru functia de premier.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )