Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Remus Pricopie a avut curajul sa critice public derapajele antieuropene si antidemocratice ale guvernarilor anterioare (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Remus Pricopie a avut curajul sa critice public derapajele antieuropene si antidemocratice ale guvernarilor anterioare (VIDEO)

Remus Pricopie, propus de PSD si Pro Romania pentru functia de premier, a avut curajul sa critice public derapajele antieuropene si antidemocratice ale guvernarilordin trecut, a afirmat Victor Ponta, du. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Propunerea noastra Remus Pricopie este pentru un Guvern de uniune nationala

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pentru functia de premier pe Remus Pricopie, care sa formeze un guvern de uniune nationala.

Paul Stanescu: PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Cotroceni Sunt sanse sa ajungem la anticipate, sunt sanse sa nu ajungem la anticipate

PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii unui nou premier, a declarat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Orban il acuza de demagogie pe Ponta, dupa ce s-a operat in Turcia, iar acum critica OUG privind spitalele private Ponta ii raspunde: Eu m-am operat de picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare

In discursul sau virulent din Parlament, la dezbaterea motiunii de cenzura, premierul Ludovic Orban l-a acuzat de demagogie pe Victor Ponta, dupa criticile acestuia legate de ordonanta care permite ca spitalele private sa poata accesa programe publice de sanatate. Orban a tinut sa remarce ca Ponta s-a operat la o clinica privata din Turcia, iar Ponta i-a dat ulterior replica: Eu m-am operat la picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare.

Ciolacu: Propunerea unica de premier a PSD si Pro Romania este Remus Pricopie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacul a anuntat, miercuri seara, dupa discutiia cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, ca va merge la Cotroceni cu o propunere unica, in persoana lui Remus Pricopie.

Oficial. PSD si Pro Romania au decis propunerea lor de premier. Remus Pricopie, fost ministru in Guvernul Ponta, varianta pentru Palatul Victoria

Marcel Ciolacu si Victor Ponta au anuntat ca varianta de premier cu care vor merge la Palatul Cotroceni e Remus Pricopie, rector al SNSPA si fost ministru in Guvernul Ponta.

MARCEL CIOLACU: Avem suficienti parlamentari cat sa treaca propunerea ca prim-ministru sa fie Remus Pricopie

PSD si Pro Romania au, in prezent, suficiente voturi pentru a trece in Parlament un Guvern condus de Remus Pricopie, a declarat, joi, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, la sediul central al partidului, inainte de a merge la consultarile de la Palatul Cotroceni.

Ciolacu, dupa consultarile cu Iohannis: Alegerile locale vor fi pentru primari printr-un singur tur (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, adeclarat, joi, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca a venit cu propunerea lui Remus Pricopie pentru functia de prim-ministru. Totodata,.

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei. Ce legatura are propunerea PSD cu George Soros

PSD si Pro Romania au o propunere comuna pentru Cotroceni, in persoana lui Remus Pricopie. Cele doua formatiuni politice il vor propune prim-ministru al Romaniei pe fostul ministru al Educatiei in Guvernul Ponta. Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei Este rectorul SNPA, un pro-european si pro-american convins. A fost ministru al Educatiei .

Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier

Anunt de ultima ora. Remus Pricopie este propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier. Victor Ponta si Marcel Ciolacu au facut primele declaratii in acest sens. Iata cine este Remus Pricopie. Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier Din declaratiile liderilor PSD si Pro Romania, Remus Pricopie .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )