Libnet.ro
UNICEF

15:45

Buget 2019. Cum va imparti Guvernul banii pentru primarii si consiliile judetene

Adevărul Adevărul,
Buget 2019. Cum va imparti Guvernul banii pentru primarii si consiliile judetene

Guvernul a adoptat proiectul de buget pe 2019, urmand ca votul final sa fie dat de Parlament. Ministrul de Finante a prezentat modul cum vor fi impartiti banii pentru primarii si consiliile judetene, varianta Executivului fiind una care a adus nemultumiri in randul edililor. continuă pe Adevărul

Buget 2019: Teodorovici anunta o crestere foarte importanta in investitii, sanatate si educatie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat si adoptat vineri de Guvern, iar ulterior trimis catre Parlament. Oficialul a precizat ca proiectul prevede o crestere 039;039;foarte importanta039;039; in domeniile.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru Bucuresti

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au purtat discutii, miercuri, pe tema bugetului! A fost prima intalnire dintre cei doi de la izbucnirea scandalului pe tema bugetului. Primarul Capitalei l-a acuzat pe.

Cum a impartit Guvernul banii romanilor. Bugetul pe 2019 a fost adoptat

Bugetul a fost adoptat la Palatul Victoria in sedinta de Guvern care s-a incheiat inurma cu putin timp. Au fost negocieri pana in ultima clipa. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a detaliat.

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )