Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dancila, reactie la Alianta Vestului: Nu se poate spune ca Guvernul nu sprijina primarii

B1 B1,
Dancila, reactie la Alianta Vestului: Nu se poate spune ca Guvernul nu sprijina primarii

Viorica Dancila a respins acuzatiile primarilor din Alianta Vestului, potrivit caroraGuvernul nu-i ajuta deloc sa dezvolte proiectele locale. Premierul a spus ca nu vede nicio problema in faptul ca. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre Alianta Vestului: Nu se poate spune ca Guvernul nu sprijina primarii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este foarte bine daca orasele constituite in Alianta Vestului vor sa dezvolte proiecte in parteneriat, dar a respins ideea ca Guvernul nu sprijina.

Alianta Vestului: primarii romani care trec peste Guvernul PSD si isi fac singuri viitorul. Ce zice Boc despre decizia radicala

Cluj, Oradea, Arad si Timisoara au intrat, oficial, in cel mai tare joc politic din Romania. Alianta Vestului a pornit oficial. Alianta Vestului este prima alianta a unor orase din Romania. Prin aceasta, cele patru orase care o compun, cu liderii lor, incearca sa obtina fonduri fara ajutorul Guvernului. Actele pentru Alianta Vestului s-au semnat [] .

Adevarul Live, ora 14.00: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare.

Adevarul Live: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare.

Corina Cretu, vesti proaste pentru Alianta Vestului: Nu poate sa acceseze direct fonduri de investitii europene

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu sustine ca, in cadrul actualei perioade de programare 2014 2020, conform reglementarilor in vigoare, nou infiintata Alianta a Vestului nu poate.

Un al cincilea oras adera la Alianta Vestului

Dupa Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea, un al cincilea oras - Deva - va adera la Alianta Vestului, a anuntat primarul Devei, Florin Oancea. El spune ca a fi intr-o astfel de structura va insemna oportunitati mult mai mari pentru municipiu. Anuntul are loc la o zi de la apelul primarului Timisoarei, Nicolae Robu, catre edilii care vor sa se alature aliantei: Sa inteleaga un lucru - daca acum ne-am inmulti in asociatie, peste noapte, pripit, am compromite aceasta idee, pentru ca lumea vrea sa vada rezultate concrete cat mai repede.

Revolutia vine din Vest: cum o sa schimbe Alianta Vestului mersul Romaniei

Alianta Vestului formata din primarii oraselor Timisoara, Arad, Oradea si Cluj-Napoca are in plan proiecte marete pentru dezvoltarea Transilvaniei. Sunt proiecte pe care niciun guvern n-a reusit sa finalizeze in aproape 30 de ani. Primarii liberali Nicolae Robu Timisoara), Emil Boc Cluj-Napoca), Ilie Bolojan Oradea) si Gheorghe Falca Arad), care au format Alianta Vestului, vor, [] .

Alianta Vestului ramane momentan una exclusivista. Robu: M-au cautat si primari PSD. Daca ne-am inmulti peste noapte am compromite aceasta idee

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca mai multi primari, inclusiv din PSD, si-au exprimat dorinta de a adera la Alianta Vestului. Pana la obtinerea unor rezultate concrete, primarii celor patru orase care au fondat Alianta Vestului nu sunt, insa, dispusi sa primeasca in asociere si alte orase.

Bolojan, despre Alianta Vestului: Respingem orice fel de acuzatie de separatism, insa principiile autonomiei locale si asocierii nu pot fi contestate

Reactiile critice la adresa infiintarii Aliantei Vestului apartin unor persoane care sunt comentatori de profesie, declara la RFI primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan dupa ce, alaturi de primarii din Cluj-Napoca, Timisoara si Arad, toti de la PNL, a lansat sambata Alianta Vestului, asociere menita sa dezvolte regiunea, in special prin atragerea de fonduri europene.

Nord-estul vrea in Alianta Vestului. Primarul Iasiului: La Bucuresti sunt toate timpanele infundate

Si Estul Romaniei vrea sa faca parte din Alianta Vestului. Primarul Iasiului, Mihai Chirica sustine ca i-a scris lui Emil Boc, primarul din Cluj Napoca, inca din noiembrie pentru a-i propune o asociere transcarpatica si transpartidica. Chirica a criticat Capitala, precizand ca la Bucuresti sunt toate timpanele infundate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )