Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dragnea, ironic dupa acuzatiile lui Firea: Am suficienta barbatie, sa stea linistita

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, ironic dupa acuzatiile lui Firea: Am suficienta barbatie, sa stea linistita

Liviu Dragnea raspunde ironic la acuzatiile Gabrielei Firea care i-a cerut sa aiba barbatia sa recunoasca ca a discutat cu primarii de sectoare despre o ordonanta care sa rupa Bucurestiul. Cat despre barbatie, am destula barbatie. Sa stea linistita, a spus seful PSD. continuă pe Hotnews

Dragnea, dupa acuzatiile lui Firea: Nu comentez enormitati

Liviu Dragnea a calificat, luni, drept enormitati acuzatiile Gabrielei Firea privind intentia sefului PSD de a transforma sectoarele Capitalei in orase, dar si ca ar fi coordonat interventia brutala de la protestul din august din Piata Victoriei.

Dragnea ii raspunde Gabrielei Firea: Sa stea linistita ca am suficienta barbatie

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a raspuns primarului general, Gabriela Firea, care il acuza ca nu are barbatie politica pentru a recunoaste ceea ce a declarat la intalnirea cu primarii de sectoare. Acesta a precizat ca va discuta mai multe despre situatia Gabrielei Firea in viitorul CEx si a tinut sa o asigure ca are suficienta barbatie.

Sa stea linistita, am suficienta barbatie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune referitor la afirmatiile Gabrielei Firea, primarul Capitalei, ca are suficienta barbatie, astfel ca aceasta poate sa stea linistita.

Liviu Dragnea, declaratii despre excluderea lui Firea: Discutam in CEx. Doamne fereste, cum sa piarda partidul un asemenea om?

Liviu Dragnea a facut declaratii marti, la sediul PSD, dupa incheierea sedintei. Presedintele PSD a declarat ca niciodata nu a avut initiativa unui razboi sau a unui scandal. Nu am avut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )