Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dragnea ii raspunde Gabrielei Firea: Sa stea linistita ca am suficienta barbatie

Adevărul Adevărul,
Dragnea ii raspunde Gabrielei Firea: Sa stea linistita ca am suficienta barbatie

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a raspuns primarului general, Gabriela Firea, care il acuza ca nu are barbatie politica pentru a recunoaste ceea ce a declarat la intalnirea cu primarii de sectoare. Acesta a precizat ca va discuta mai multe despre situatia Gabrielei Firea in viitorul CEx si a tinut sa o asigure ca are suficienta barbatie. continuă pe Adevărul

Sa stea linistita, am suficienta barbatie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune referitor la afirmatiile Gabrielei Firea, primarul Capitalei, ca are suficienta barbatie, astfel ca aceasta poate sa stea linistita.

Dragnea, ironic dupa acuzatiile lui Firea: Am suficienta barbatie, sa stea linistita

Liviu Dragnea raspunde ironic la acuzatiile Gabrielei Firea care i-a cerut sa aiba barbatia sa recunoasca ca a discutat cu primarii de sectoare despre o ordonanta care sa rupa Bucurestiul. Cat despre barbatie, am destula barbatie. Sa stea linistita, a spus seful PSD.

Codrin Stefanescu, dupa declaratiile Gabrielei Firea: Nu ma asteptam sa vrea cu tot dinadinsul sa devina Elena Ceausescu a politicii romanesti

Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea in PSD, a comparat-o pe Gabriela Firea cu Elena Ceausescu, dupa ce primarul Capitalei a spus ca liderul PSD ar vrea sa o lichideze fizic.

Reactia Gabrielei Firea, intrebata daca se teme de excluderea din PSD

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va fi prezenta marti la sedinta Biroului Permanent National si ca abia asteapta reuniunea Comitetului Executiv CEx) al PSD. intrebata intr-o conferinta d.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )