Libnet.ro
UNICEF

14:00

Eugen Tomac (PMP): Guvernantii si-au pus toti primarii in cap, inclusiv pe cei din PSD

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Guvernantii si-au pus toti primarii in cap, inclusiv pe cei din PSD

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, le-a transmis guvernantilor, miercuri, in cadrul dezbaterilor din Parlament asupra proiectului de buget, ca au reusit sa-i supere pe toti primarii,. continuă pe B1

Eugen Tomac a cerut ca un deputat PSD, condamnat penal, sa fie dat afara din Parlament pentru ca nu are dreptul sa voteze. Solicitarea, ignorata de Florin Iordache (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut in plenul reunit al Parlamentului ca deputatul PSD Octavian Goga sa fie dat afara din sala, deoarece acesta e condamnat penal si nu are dreptul sa voteze. Cererea lui Tomac.

EUGEN TOMAC: Cei care au elaborat ordonanta lacomiei trebuiau arestati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca, intr-un stat in care se respecta regulile de piata, aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau arestati.

TOMAC: PMP a pregatit aproximativ 2500 de amendamente la buget

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca partidul pe care il conduce a incheiat pregatirea celor aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, precizand ca formatiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea.

Eugen Tomac: PSD propune un buget al recesiunii, care nu solutioneaza niciuna dintre problemele mari ale Romaniei. Este bugetul catastrofa marca Dragnea

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat ca parlamentarii din partidul pe care il conduce au pregatit aproximativ 2500 de amendamente la Legea bugetului pe 2019. intr-o postare pe Facebook, Tomac ii critica pe.

Tomac: PMP a pregatit 2.500 de amendamente la Legea Bugetului. Sunt inspirate din promisiunile PSD

Am incheiat pregatirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019, anunta liderul PMP, Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook.

Tomac: PMP a pregatit aproximativ 2.500 de amendamente la buget; vom lupta pentru fiecare dintre ele

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, duminica, pe Facebook, ca partidul pe care il conduce a incheiat pregatirea celor aproximativ 2. 500 de amendamente la Legea Bugetului, precizand ca formatiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )