Libnet.ro
UNICEF

05:00

Firea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Firea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti

Gabriela Firea sustine ca printre efectele adverse ale vitaminei Dragnea) sunt bani mai putini pentru Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei.

FIREA, DESPRE EFECTELE VITAMINEI D(RAGNEA): Bani pentru transportul public - mai putini cu 25%

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei.

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa sefului PSD: Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti!

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Dupa ce luni l-a provocat pe seful PSD sa vina la o dezbatere televizata cu cifrele pe masa, marti, edilul Capitalei l-a acuzat pe presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )