Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A facut un abuz de putere/ Vrea sa distruga Bucurestiul ca sa ma distruga pe mine (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A facut un abuz de putere/ Vrea sa distruga Bucurestiul ca sa ma distruga pe mine (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a lansat nou acuzatii, luni seara, la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in contextul intalnirea pe care acesta a avut-o cu primarii de sector si in care e-ar fi spus ca. continuă pe B1

Gabriela Firea, mesaj dur pentru `dictatorul` Liviu Dragnea: Suntem suprimati pe model stalinist

Primarul general Gabriela Firea lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, printr-un raspuns la adresa celor din partea carora primeste amenintari. Firea a publicat astfel un citat din.

Gabriela Firea il descrie pe Liviu Dragnea drept un dictator: Suntem suprimati pe model stalinist

Gabriela Firea, primarul Municipiului Bucuresti, a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care il descrie, intr-o postare pe Facebook, ca fiind un dictator, pe model stalinist.

GABRIELA FIREA, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Niciodata sa nu spui NICIODATA. Actiunile lui Dragnea arata disperarea

Gabriela Firea a declarat ca planul lui Liviu Dragnea de a desfiinta Bucurestiul arata disperarea, in conditiile in care seful PSD doreste cu orice pret sa ii ia locul de la primaria Capitalei. Sunt.

Gabriela Firea, noi atacuri la Liviu Dragnea: Discutia cu primarii despre ruperea Capitalei este un abuz de putere / Numai o minte care nu mai are legatura cu realitate poate veni cu o astfel de solutie

Gabriela Firea il ataca din nou, la scena deschisa, pe Liviu Dragnea, acuzandu-l pe acesta de abuz de putere si ca are minte care nu mai are legatura cu realitatea daca a discutat cu primarii de sectoare despre transformarea acestora in orase, prin ordonanta de guvern.

Gabriela Firea, noi atacuri la Liviu Dragnea: Discutia cu primarii despre ruperea Capitalei este un abuz de putere / Numai o minte care nu mai are legatura cu realitatea poate veni cu o astfel de solutie

Gabriela Firea il ataca din nou, la scena deschisa, pe Liviu Dragnea, acuzandu-l pe acesta de abuz de putere si ca are minte care nu mai are legatura cu realitatea daca a discutat cu primarii de sectoare despre transformarea acestora in orase, prin ordonanta de guvern.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Suntem suprimati pe model stalinist!

Gabriela Firea sustine ca afla de tot felul de amenintari la adresa ei si a colegilor ei. Aflu tot felul de amenintari la adresa mea si a colegilor care pun mai presus de un om, devenit dictator,.

GABRIELA FIREA dezvaluie marea frica a lui DRAGNEA: ii este teama ca voi candida la prezidentiale. Dorinta lui e de a ajunge presedinte

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata seara ca lui Liviu Dragnea ii este teama ca va candida la alegerile prezidentiale, in conditiile in care seful PSD urmareste scaunul de la.

Gabriela Firea: Dragnea vrea desfiintarea Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a avut luni o declaratie de presa, in care l-a criticat pe liderul PSD Liviu Dragnea, despre care spune ca vrea sa imparta Bucurestiul in saseorasele ma.

Gabriela Firea a povestit cum i-au fost prezentate sefului PSD rezultate schimbate ale sondajelor: Colegul nostru, care stie ce caracter are Dragnea, a spus nu pot sa ma duc cu asa ceva si a modificat in calculator

Gabriela Firea a declarat ca Liviu Dragnea minte atunci cand afirma public ca nu vrea sa candideze la presedintie. Aceasta a mai precizat ca sefului PSD ii sunt prezentate rezultate modificate ale sondajelor de.

Gabriela Firea, declaratie surprinzatoare: Dragnea a inceput campania pentru prezidentiale imediat dupa alegerile parlamentare. in partid a spus ca vrea sa candideze la Presedintie

Gabriela Firea spune ca nu crede in sinceritatea lui Liviu Dragnea atunci cand liderul PSD afirma ca ar fi dispus sa-l sustina pe Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale, precizand ca Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )