Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu. Discutii importante inaintea Summitului

B1 B1,
Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu. Discutii importante inaintea Summitului

Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta Biroului Executiv al PNL, la Sibiu, impreuna cu Presedintii de Consilii Judetene si Primarii de municipii. A doua zi, presedintele deschide Summit-ul de la. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroul Executiv PNL de la SIbiu, care va avea loc pe 8 mai. De asemenea, potrivit unor surse politice, presedintele a confirmat deja prezenta si la mitingul pe care liberalii.

Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la reuniunea BEx al PNL, iar joi la Summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European PPE).

Klaus Iohannis, declaratii de la Sibiu inainte de summit: Lucrurile sunt foarte bine pregatite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in inspectia in Piata Mare din Sibiu pentru a vedea cum decurg pregatirile pentru summit. Astazi facem ultimele probe, ultimele verificari. Din ce am vazut pana.

Surse: Iohannis va participa la sedinta conducerii PNL din 8 mai, cu o zi inainte de Summitul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va merge la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu din 8 mai, potrivit unor surse politice. Ulterior, la Sibiu va avea loc un summit al UE, dar si o intalnire a liderilor PPE din Europa.

Klaus Iohannis, in inspectie la Sibiu. Presedintele verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul UE si ii raspunde lui Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul Uniunii Europene din 9 mai, spunand ca institutiile implicate in organizare au colaborat foarte.

Klaus Iohannis, tur de forta in campanie. Planul de ultima ora al Presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucuresti si din tara. Cu o zi inainte de summitul european, presedintele va participa la o sedinta a Biroului Executiv al PNL, organizata chiar la.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. Cine doreste distractie este invitat la concert in Piata Mare

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )