Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, dupa discutii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru Bucuresti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dupa discutii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru Bucuresti

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au purtat discutii, miercuri, pe tema bugetului! A fost prima intalnire dintre cei doi de la izbucnirea scandalului pe tema bugetului. Primarul Capitalei l-a acuzat pe. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD:I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca pot fi relocate in Sanatate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Liviu Dragnea ii duce cu zaharelul pe primarii marilor orase:Dragnea ne-a spus: Ce vreti sa facem? Bugetul trebuie inchis cumva!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a venit cu nicio solutie concreta pentru a dezamorsa conflictul pe care Guvernul Dancila il are cu primarii marilor orase, pe tema banilor care urmeaza sa ajunga in 2019 la autoritatile locale si care sunt mult mai putini fata de ceea ce li se promitea anul trecut.

Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu primarii: Eu le-am promis ca vor avea bugete mai mari ca anul trecut (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut la finalul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Asociatiei Municipilor din Romania ca administratiile locale vor primi mai multi bani la buget decat anul.

Ministrul Pintea ii ia apararea lui Liviu Dragnea: 65% din populatia Romaniei, deficit de vitamina D, ce poate duce la rahitism sau cancer

Ministrul Sanatatii, Sorina pintea, sare in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a fost ironizat in mediul online dupa declaratia privind vitamina D. Pintea sustine ca este foarte mare nevoie de.

Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Nastase si lider al asa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si anunta noi plecari din PSD. Ceea ce.

Dragnea, dupa patru ore de discutii cu primarii: Vor avea cel putin bugetele de anul trecut/ Primarii, n continuare nemultumiti: Cetatenii vor plati povara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul a peste patru ore de discutii cu primarii nemultumiti de banii pe care ar urma sa ii primeasca administratiile locale de la buget, ca sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut, iar acolo unde nu vor putea fi acoperite cheltuielile, Guvernul va suplimenta sumele. Primarii au plecat tot nemultumiti, anuntand ca discutiile vor continua joi la Ministerul Finantelor.

Primarul Aradului, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Asteptam o solutie de compromis

Primarul Aradului,Gheorghe Falca, a vorbit, miercuri, desprediscutiile dintre primarii de municipii resedinta de judet si liderul PSD, Liviu Dragnea. Asteptam o solutie de compromis, ne-a ascu.

Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatiile lui Dragnea n 2019 si ce probleme vor discuta social democratii n sedinta

Social democratii se reunesc duminica, la pranz in sedinta Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea se intalneste cu liderii din teritoriu dar si cu parlamentarii pentru a stabili agenda PSD pentru 2019. Sedinta are loc in contextul in care Guvernul trebuie sa treaca prin Parlament bugetul de stat, PSD se confrunta cu o serie de demisii la nivel parlamentar iar liderii locali asteapta in continuare amnistia si gratierea. De asemenea, Liviu Dragnea este acuzat de fosti colegi de partid ca a orchestrat protestele din 10 august.

UPDATE Discutii pe buget n biroul lui Liviu Dragnea. Participa Dancila, Teodorovici, Tariceanu si Chitoiu

Premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si secretarul general al ALDE Daniel Chitoiu se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Robert Negoita a declarat, miercuri, dupa discutiile cu Liviu Dragnea, ca va mai exista o discutie la Ministerul de Finante. Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider ca este gresita atunci cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )