Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban: Absortia fondurilor europene sub PSD este sub 3 miliarde de euro, ceea ce este o rusine/ Cea mai mare parte a proiectelor sunt depuse de primarii PNL (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Absortia fondurilor europene sub PSD este sub 3 miliarde de euro, ceea ce este o rusine/ Cea mai mare parte a proiectelor sunt depuse de primarii PNL (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a demascat, luni, minciuna PSD privind absortia de fonduri europene. Acesta a aratat ca daca sunt excluse platile care se fac diect vom vedea ca de fapt performanta guvernului es. continuă pe B1

Orban (PNL): Trebuie sa spunem DA la referendum! Nu putem accepta ca toti cei care au jefuit Romania in ultimii 30 de ani sa prinda un moment si sa scape prin amnistie si gratiere (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca singurul scop al celor din PSD este sa scape de puscarie, dupa ce au jefuit Romania vreme de 30 de ani. Pentru ca vinovatii sa nu scape, ci sa plateasca pentru.

Ludovic Orban acuza PSD ca a organizat o contramanifestatie la Focsani in timpul mitingului PNL: Risca sa provoace confruntari de strada

Liderul PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe social-democrati ca risca sa provoace conflicte de strada in contextul in care duminica va avea loc la Focsani un miting al liberalilor, iar PSD, ALDE si UNPR au.

Ludovic Orban: Se prefigureaza dezastrul bugetar pentru actuala guvernare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca se prefigureaza dezastrul bugetar pentru actuala guvernare, referindu-se la datele din executia bugetara pe primele trei luni ale anului, informeaza.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )