Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primarul Aradului, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Asteptam o solutie de compromis

Antena3 Antena3,
Primarul Aradului, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Asteptam o solutie de compromis

Primarul Aradului,Gheorghe Falca, a vorbit, miercuri, desprediscutiile dintre primarii de municipii resedinta de judet si liderul PSD, Liviu Dragnea. Asteptam o solutie de compromis, ne-a ascu. continuă pe Antena3

Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Robert Negoita a declarat, miercuri, dupa discutiile cu Liviu Dragnea, ca va mai exista o discutie la Ministerul de Finante. Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider ca este gresita atunci cand.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

Liviu Dragnea, despre discutiile din Comitetul Executiv National al PSD

Update: Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: Mai asteptam putin, poate presedintele ne spune ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentantii coalitiei mai asteapta putin in privinta propunerilor pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor, precizand ca presedintele.

Liviu Dragnea ii duce cu zaharelul pe primarii marilor orase:Dragnea ne-a spus: Ce vreti sa facem? Bugetul trebuie inchis cumva!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a venit cu nicio solutie concreta pentru a dezamorsa conflictul pe care Guvernul Dancila il are cu primarii marilor orase, pe tema banilor care urmeaza sa ajunga in 2019 la autoritatile locale si care sunt mult mai putini fata de ceea ce li se promitea anul trecut.

LIVIU DRAGNEA: Nu plec in SUA, am declinat invitatia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi seara, ca a declinat invitatia de a merge in SUA, pentru ca trebuie sa participe la discutiile despre buget.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru Bucuresti

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au purtat discutii, miercuri, pe tema bugetului! A fost prima intalnire dintre cei doi de la izbucnirea scandalului pe tema bugetului. Primarul Capitalei l-a acuzat pe.

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Chiar si daca va candida la Teleorman, voi merge dupa el si ma voi inscrie

Primarul Capitalei a lansat, miercuri, un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea si a precizat ca informatiile lanate in spatiul public privind o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale din.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )