Libnet.ro
UNICEF

01:05

Promisiuni de campanie - Dragnea le promite primarilor 10 miliarde de euro pentru investitii

Hotnews Hotnews,
 Promisiuni de campanie - Dragnea le promite primarilor 10 miliarde de euro pentru investitii

In plina campanie pentru alegerile europarlamentare, liderul PSD Liviu Dragnea le promite primarilor 10 miliarde de euro din noul Fond de Dezvoltare si Investitii pentru drumuri, canalizare, retele de electricitate sau locuinte sociale. Dragnea a scris, joi, pe Facebook, ca, incepand de astazi, primarii trebuie sa depuna documente la Bucuresti pentru a accesa fondurile. continuă pe Hotnews

Strategia lui Dragnea pentru mobilizarea primarilor: imparte bani si stapaneste. Suma: 10 miliarde de euro

Fondul de Dezvoltare si Investitii, o noua conducta bugetara pentru alesii locali, a aparut nu neaparat pentru ajutorarea primarilor, ci mai ales pentru a diminua puterea pe care o avea toamna trecuta Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii, in pixul caruia se aflau fondurile pentru cei din teritoriu, devenit din prieten contestatar al lui Liviu Dragnea.

DRAGNEA: Punem la dispozitia primariilor, asociatiilor de dezvoltare intercomunitara, universitatilor, 10 miliarde de euro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta intr-o postare pe Facebook ca incepand de astazi, primarii au un nou instrument - Fondul de Dezvoltare si Investitii, fiind pusi la dispozitia primariilor, asociatiilor de dezvoltare intercomunitara, universitatilor, 10 miliarde de euro.

Liviu Dragnea, anunt pentru romani: 10 miliarde de euro, puse la dispozitia primariilor, asociatiilor de dezvoltare intercomunitara si universitatilor

Liviu Dragnea anunta ca de joi este in vigoare Fondul de Dezvoltare si Investitii, 10 miliarde de euro fiind alocate comunitatilor locale pentru investitii. Cand eram ministrul dezvoltarii am imaginat.

Dragnea isi aminteste cu nostalgie de vremea cand era ministru al Dezvoltarii: Atunci am imaginat PNDL, acum primarii au 10 miliarde de lei la dispozitie

Seful PSD, Liviu Dragnea, isi aminteste cu nostalgie vremea cand era ministru al Dezvoltarii, sustinand ca atunci a imaginat PNDL, iar acum, primarii si universitatile au la dispozitie 10 miliarde de lei pentru dezvoltare, bani alocati prin Fondul de Dezvoltare si Investitii.

Rezervele valutare administrate de BNR au crescut cu 1,66 miliarde euro in aprilie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 aprilie, de 33,69 miliarde euro, cu 1,66 miliarde euro mai mari fata de cele inregistrate in 31 martie.

Fondul de Dezvoltare si Investitii a fost lansat. Liviu Dragnea:incepand de astazi primarii au un nou instrument

Fondul de Dezvoltare si Investitii intra in vigoare incepand de joi, iar 10 miliarde de euro vor fi alocate comunitatilor locale pentru investitii. Anuntul a fost facut de presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe.

Rezervele valutare ale Romaniei au urcat in martie la 33,7 miliarde de euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei erau la finele lunii aprilie de 33,69 miliarde euro, fata de 32. 03 miliarde cat fusesera la 31 martie 2019, a transmis joi BNR. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone, adica 3,82 miliarde de euro.

Acuzatii: Turismul romanesc pierde 5 miliarde euro din cauza lipsei de forta de munca si a birocratiei

Hotelierii de pe litoral sustin ca majoritatea problemelor din turism au fost rezolvate in ultimii ani, dar spun ca cele mai mari, respectiv lipsa fortei de munca si birocratia, nu au fost solutionate, astfel ca Romania pierde aproximativ cinci miliarde de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )