Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andreea Cosma, dupa ce a primit 4 ani de nchisoare n prima instanta: Nu ma asteptam la condamnare / A fost o razbunare din partea palierului Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Andreea Cosma, dupa ce a primit 4 ani de nchisoare n prima instanta: Nu ma asteptam la condamnare / A fost o razbunare din partea palierului Kovesi

Andreea Cosma, in prezent deputat, condamnata marti la patru ani de inchisoare cu executare in prima instanta, a anuntat ca a depus un denunt impotriva fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi, pe care o considera vinovata pentru sentinta primita, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

IN DOSARUL CAZARMII CIUPERCEASCA, 4 ani de inchisoare, in prima instanta, pentru Andreea Cosma

Andreea Cosma, deputat PSD, fiica lui Mircea Cosma, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost condamnata, ieri, in prima instanta, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri ce au apartinut fostei cazarmi Ciuperceasca '', intrata in activul Parcului Industrial Plopeni in urma unui schimb de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Andreea Cosma s-a ales si cu o pedeapsa complementara in virtutea careia, timp de doi ani, ii sunt interzise mai multe drepturi deoarece fapta a produs consecinte deosebit de grave, adica un prejudiciu de 10. 784 lei.

Un controversat om de afaceri, achitat definitiv dupa ce a primit 15 ani in prima instanta: Fapta nu e prevazuta de legea penala

Curtea de Apel Alba-Iulia a emis sentinta finala in dosarul in care controversatul om de afaceri Nikolaus Mann a fost trimis in judecata de DIICOT cu acuzatia ca a devalizat grupul german Aton Transilvania,.

Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de nchisoare cu executare / Decizia nu este definitiva

Andreea Cosma, deputat PSD Prahova, a fost condamnata, marti, in prima instanta, la 4 ani de inchisoare cu executare de catre inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul Ciuperceasca. Decizia nu este definitiva.

Andreea Cosma, deputat PSD de Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare

Andreea Cosma, deputat PSD de Prahova, a fost condamnata marti la 4 ani de inchisoare cu executare in prima instanta de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ea fiind inculpata intr-un dosar de coruptie pentru complicitate la abuz in.

Andreea Cosma, anunt-bomba la Sinteza zilei, dupa ce a fost condamnata la inchisoare

Andreea Cosma a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre cum a primit verdictul judecatorilor in cazul sau. Fostul deputat PSD a dezvaluit ca exista Recunosc ca nu ma asteptam la decizia.

ICCJ, DECIZIA NU ESTE DEFINITIVA: Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnata, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri ale cazarmii ''Ciuperceasca '', intrata in activul Parcului Industrial Plopeni in urma unui schimb de terenuri cu MApN.

Andreea Cosma, despre condamnare: Nu ma asteptam; a fost o surpriza, ma simt neindreptatita

Deputatul PSD Andreea Cosma a declarat, marti seara, ca nu se astepta sa fie condamnata de catre inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), decizia instantei fiind o surpriza. Cosma spune ca se sinte neindreptatita si considera ca sentinta este o razbunare din partea palierului Laura Codruta Kovesi.

Un controversat om de afaceri, achitat definitiv dupa ce a primit 15 ani in prima instanta: Fapta nu e prevazuta de legea penala

Curtea de Apel Alba-Iulia a emis sentinta finala in dosarul in care controversatul om de afaceri Nikolaus Mann a fost trimis in judecata de DIICOT cu acuzatia ca a devalizat grupul german Aton Transilvania, cauzand un prejudiciu de 30 de milioane de euro. Condamnat in prima instanta la 15 ani de inchisoare, Mann a fost achitat in apel. Sentinta fiind definitiva.

Un barbat si-a pierdut portofelul intr-un parc. Dupa patru ani, a primit un telefon ciudat. Cand a auzit vocea, a inghetat

Jon Anson din Lower Paxton Township, Pennsylvania, a primit de curand un telefon total neasteptat. A fost anuntat ca portofelul pierdut acum patru ani intr-un parc de distractii a fost gasit, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )