Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, dupa condamnarea definitiva primita de Elena Udrea: ii recomand sa se apere. N-a primit geanta cu bani si nici n-a facut un abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Basescu, dupa condamnarea definitiva primita de Elena Udrea: ii recomand sa se apere. N-a primit geanta cu bani si nici n-a facut un abuz in serviciu

Traian Baseascu a reactionat la scurt timp dupa propuntarea sentintei Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in urma careia aceasta a primit sase ani de inchisoare cu executare. Liderul PMP a declarat ca Udrea n-a primit geanta cu bani si nici n-a facut abuz in serviciu, atat timp cat nu exista semnatura ei pe documentele achizitiei. intrebat daca ii recomanda Elenei Udrea sa se intoarca in tara, Basescu a raspuns ca ii recomanda sa se apere. continuă pe Adevărul

Udrea, dupa condamnarea definitiva: Sunt nca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI / Doamne, ajuta tuturor!

Elena Udrea a scris marti peFacebook, dupa ceCurtea Suprema a condamnat-o definitiv la sase ani de inchisoare in Gala Bute, ca protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI si ca pana nu decide ce va face in continuare nu va da nicio declaratie.

Traian Basescu, despre condamnarea la inchisoare a Elenei Udrea: Femeia asta nici n-a primit geanta cu bani, nici n-a facut un abuz in serviciu

Traian Basescu a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Am primit vestea cu foarte mare parere de rau, care.

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Sentinta definitiva n dosarul Gala Bute: Elena Udrea, sase ani de nchisoare cu executare / Rudel Obreja, cinci ani de nchisoare

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu de catre inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, si Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Elena Udrea se afla in acest moment in Costa Rica.

Elena Udrea: Nu doar prostia si coruptia politicienilor au risipit banii publici, ci si coruptia si nemernicia Sistemului

Elena Udrea a reactionat dupa ce fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a afirmat ca o zi de filaj la Serviciul Roman de Informatii ar costa 3. 000 de euro. intr-un mesaj publicat, duminica, pe Facebook, fostul.

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Asa tarif? Cat o va costa pe Elena Udrea nasterea in Costa Rica

Daca Elena Udrea va ramane in Costa Rica, ar urma sa nasca la spitalul Cima din San Jose, frecventat de multi straini, in special americani si canadieni. O nastere aici costa 5. 000 de dolari, iar conducere.

Elena Udrea a vandut actiuni in valoare de 500.000 de euro inainte de sentinta in dosarul Gala Bute

Inainte de sentinta in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a vandut toate actiunile pe care le detinea la compania Tim Rail Cargo catre un al actionar al firmei, Ioan Valeriu Trica, fost director general CFR SA. A primit in schimbul pachetului de actiuni 500. 000 de euro si, in acelasi timp, a cerut sa-i fie rambursate si creditele de 526. 733 lei si 60. 000 euro acordate anterior societatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )