Libnet.ro
UNICEF

09:45

O sa o citesc pana o sa inteleg

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 O sa o citesc pana o sa inteleg

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat adresa primita de la seful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, ironii la adresa lui Iohannis dupa nominalizarea lui Vlase la sefia SIE: O sa citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a ironizat pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce a primit de la acesta adresa privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la conducerea Serviciului de Informatii.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

Liviu Dragnea: L-am dat afara pe George Harabagiu, dupa campania de pe Facebook cu Simona Halep huiduita pe Arena Nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD si cel despre care presa sustine ca s-ar fi aflat in spatele postarilor de pe conturile de Facebook al so.

Liviu Dragnea: E frumoasa expresia sarac, dar cinstit; dar daca un tanar isi ia o masina devine necinstit?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Neptun, ca este foarte frumoasa expresia sarac, dar cinstit, pe care nu o critica, dar a pledat pentru un nivel mai mare de trai pentru tineri, pentru romani, apreciind ca.

Liviu Dragnea: Mergem pna la capat cu modificarile legilor Justitiei. Nu afectam independenta justitiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Scoala Politica a TSD, ca partidul nu va renunta la modificarile legilor Justitiei, deoarece statul de drept nu este statul de drepti.

Putem pune LACATUL pe STATUL de DREPT si sa PLECAM ACASA! Liviu Dragnea, despre legile justitiei si Codurile penale: Mergem PANA LA CAPAT

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare hotarat in incercarea de punere sub control a justitiei. El a declarat, vineri, ca se va merge pana la capat cu ceea ce social-democratii si-au asumat in campania electoral.

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, dupa ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democratilor un filmulet trucat in care oamenii stransi pentru a o sustine pe Simona Halep la Arena Nationala ar fi huiduit-o.

Dragnea, ironic, despre adresa lui Iohannis referitoare la sefia SIE: O sa o citesc pna o sa nteleg / Poate e nevoie sa facem o dezbatere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primita de la seful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe, afirmand ca o va citi pana o va intelege, scrie Agerpres.

Razboi total intre Liviu Dragnea si presedintele Iohannis. Liderul PSD l-a ironizat pe seful statului

Razboi total intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis in noul scandal privind nominalizarea facuta pentru sefia SIE. Liderul PSD l-a imitat pe seful Statului la intalnirea cu tinerii din partid si a fost.

Dragnea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Ca sa citez un clasic in viata: aceasta adresa aduce mai multe intrebari decat clarificari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primita de la seful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe. intr-adevar, am primit o adresa de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )