Libnet.ro
UNICEF

05:45

Condamnarea fostului ministru Constantin Nita, amanata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Condamnarea fostului ministru Constantin Nita, amanata

Instanta suprema a admis, astazi, o contestatie depusa de fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, si a dispus anularea condamnarii de patru ani inchisoare cu executare primita de acesta intr-un dosar de trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Condamnarea fostului ministru Constantin Nita, anulata. Procesul se reia

Instanta suprema a admis luni o contestatie depusa de fostul ministru al Energiei Constantin Nita si a dispus anularea condamnarii de 4 ani inchisoare cu executare primita de acesta intr-un dosar de trafic de.

Condamnarea la inchisoare a lui Constantin Nita, ANULATA: Dosarul de coruptie al fostului ministru al Energiei va fi REJUDECAT (VIDEO)

Dosarul in care Constantin Nita, fost ministru al Energiei, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru fapte de coruptie se va rejudeca. Decizia a fost luata luni de completul de cinci judecatori de la.

Instanta suprema anuleaza condamnarea lui Constantin Nita. Fostul ministru al Energiei primise patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Curtea Suprema a dat, luni, o a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive de condamnare la inchisoare, ca urmare a hotararii Curtii Constitutionale, de data aceasta fiind vorba de condamnarea lui Constantin Nita, care a fost anulata. Procesul se va rejudeca.

nalta Curte de Casatie si Justitie anuleaza condamnarea lui Constantin Nita, iar procesul se rejudeca / Este a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive

Instanta suprema a dat, luni, o a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive de condamnare la inchisoare, ca urmare a hotararii Curtii Constitutionale privind constituirea completurilor, de data aceasta fiind vorba despre condamnarea lui Constantin Nita, care a fost anulata. Procesul va fi rejudecat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )