Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nicoleta Pene (Tel Drum) catre un politist: Daca ma amendezi, esti dat afara din Politie!

B1 B1,
Nicoleta Pene (Tel Drum) catre un politist: Daca ma amendezi, esti dat afara din Politie!

Noi dezvaluiri despre directoarea Tel Drum, celebra deja Nicoleta Pene. Jurnalistii de la Newsweek scriu ca aceasta s-a aflat intr-un razboi deschis cu politia din Teleorman dupa o amenda rutiera primita in. continuă pe B1

Sefii Tel Drum nu vor sa stii cine sunt, asa cum si Dragnea poate ar vrea

In scandalul valiza si in urma dezvaluirilor facute de RISE Project, cele doua personaje care sunt acum in atentia presei vor sa fie uitate. Ce regulament absurd invoca. Petre Pitis, directorul general al Tel Drum, a gasit o solutie ca sa scape de ochii lumii. Acesta a trimis o solicitare catre presa online si [] .

Luxul familiei Dragnea, intretinut de Tel Drum

Valiza cu documente si informatii de la societatea Tel Drum a adus, ieri, primele reactii ale sefului PSD, Liviu Dragnea. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a spus: Exista niste institutii ale statului de drept: DNA. Eu nu am nicio legatura cu acea valiza. Poze cu mine cred ca sunt mii in aceasta tara. Mie, Tel Drum nu mi-a platit nicodata, nimic. Daca sunt mailuri intre fiul meu si Petre Pitis n. r. - directorul general al Tel Drum) sa fie sanatosi si sa explice.

Cum a prins Tel Drum, firma care ar avea legaturi cu Dragnea, un nou contract cu statul

Tel Drum e in centrul unor dezvaluiri. Dragnea neaga ca ar avea legaturi cu firma, dar fiul sau clar a avut sau inca mai are. Acum, compania are un nou contract cu statul. Tel Drum a castigat o noua licitatie pentru lucrari platite din bani publici. Desi este in insolventa, chiar trimisa in judecata si [] .

VIDEO TeleormanLeaks Liviu Dragnea si-a amintit de vila din Mamaia, dupa ce zilele trecute nega orice legatura ntre Tel Drum si vreo proprietate a sa: Am vndut-o

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis, joi, ca vila din Mamaia mentionata in dezvaluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum i-a apartinut - prin 1900 toamna, spune el -, dar ca a vandut-o. Cu trei zile in urma, Dragnea nega ca ar detine vreo astfel de cladire mare si sustinea de asemenea ca nici Tel Drum si nici o alta companie nu a platit pentru lucrari la vreo proprietate a sa.

VIDEO Jurnalista RISE Project: Interesul public apare n toate legile invocate de cei care ameninta n urma anchetelor Tel Drum / Povestea investigatiei legate de valiza obtinuta prin metode pur jurnalistice

Toate legile care vizeaza procesarea datelor personale includ prevederi clare ce vizeaza activitatea jurnalistica, arata, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Elena Dumitru, jurnalist RISE Project si unul dintre semnatarii anchetei Teleormanleaks, publicata la inceputul saptamanii. Dupa ce o autoritate a statului a amenintat RISE cu o amenda de 20 de milioane de euro si a cerut sa deconspire sursa in dezvaluirile privind Tel Drum, ziarista declara ca tot ce publicam consideram ca o facem in interes public. ) Interesul public e prevazut in toate legile invocate atat de autoritate . Vezi ce spune jurnalista RISE Project despre amenintarile si somatiile primite de la autoritati, dar si despre despre ancheta ce va continua, in cazul valizei obtinute prin metode pur jurnalistice.

Tel Drum a primit un contract de 7 milioane de lei, desi e in insolventa si trimisa in judecata

Aflata in insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, firma Tel Drum a castigat un contract de 7,3 milioane de lei pentru reabilitarea unei scoli din Zimnicea, arata datele sistemului el.

Tel Drum castiga un nou contract in Teleorman: Modernizeaza o scoala cu 7,2 milioane de lei

Cu toate ca se afla in insolventa, celebra firma Tel Drum continua sa castige contracte in Teleorman, fostul fief al liderului PSD, Liviu Dragnea. De aceasta data este vorba despre un contract de 7,2 milioane de lei, scrie Ziare. com.

Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevarul despre intalnirile sefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

Dupa primele dezvaluiri RISE Project in dosarul Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat ca nu s-a mai intalnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. Documentele prezentate de.

Bestia lui Dragnea Jr.: masina de 776 CP tunata cu bani de la Tel Drum

Primul articol publicat de RISE Project despre banii care au circulat prin Tel Drum il are in centrul atentiei si pe fiul lui Liviu Dragnea. Acesta a cerut bani pentru o super-masina pe care a.

Avocatii lui Dragnea cer stramutarea procesului Tel Drum de la Tribunalul Teleorman si invoca mediatizarea intensa

Procesul de la Tribunalul Teleorman prin care se doreste redeschiderea dosarului Tel Drum la solicitarea DNA a ajuns la a treia amanare, informeaza liberinteleorman. ro. Data trecuta, avocatii sefuluI PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )