Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prima gafa a Guvernului din timpul presedintiei Consiliului UE

Adevărul Adevărul,
Prima gafa a Guvernului din timpul presedintiei Consiliului UE

Senatoarea Alina Gorghiu a publicat pe pagina de Facebook invitatia primita de la Guvern pentru concertul care marcheaza debutul presedintiei Romaniei la Consiliului UE, in aceasta fiind solicitata confirmarea prezentei pana la 8 ianuarie 2018, nu 2019. continuă pe Adevărul

Romanii s-au inghesuit sa cumpere MONEDELE lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului UE

Romanii s-au inghesuit sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala a Romaniei si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Monedele de aur s-au van.

Coada la monedele lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Bucurestenii au asteptat luni in frig sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP: serviciile pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP. Serviciile, pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Romania prezinta la Bruxelles prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, unul dintre.

Romania prezinta astazi, la Bruxelles, prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale CAG) sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Partea romana va prezenta prioritatile privind Presedintia Consiliului UE si stadiul discutiilor privind cadrul financiar multianual.

Comisia Europeana vine la Bucuresti pentru a marca preluarea oficiala a Presedintiei Consiliului de catre Romania

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti, joi si vineri, pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane. Presedintele Comisiei.

Subiectele zilei: Guvernul si-a dat derogare ca sa poata minti Parlamentul fara risc penal; DW: Cacialmistii lui Dragnea palmuiesc Germania ; Imagini rare si spectaculoase din timpul construirii barajului Paltinu

Un academician clujean finanteaza cu zeci de mii de euro din buzunarul propriu ridicarea unei statui in onoarea lui Iuliu Maniu. Cunoscutul academician clujean Emil Burzo, presedintele filialei Cluj a Academiei Romane. De ce ar fi utila o evaluare in clasa a X-a? Argumentele ministrului Educatiei. O evaluare la clasa a X-a ar aduce beneficii, deoarece, astfel, la examenul de bacalaureat va ramane de invatat materia din ultimii doi ani de liceu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )