Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu, despre valiza primita de RISE Project: E usor hilara povestea asta, cu parfum de genul barfe, smenuri si altele

B1 B1,
Tariceanu, despre valiza primita de RISE Project: E usor hilara povestea asta, cu parfum de genul barfe, smenuri si altele

Calin Popescu Tariceanu nu s-a aratat deloc impresionat de dezvaluirile facute pana acum de RISE Project in cazul Teleormanleaks, ba chiar a ironizat declaratiile jurnalistilor despre modul in care au ajuns. continuă pe B1

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca i se pare usor hilara povestea cu valiza, fiind de genul barfe si smenuri. Mai mult, acesta a declarat, ironic, faptul ca Rise Project are in fiecare judet cate un reprezentant pregatit sa preia valiza.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat luni ca i se pare usor hilarapovestea cu valiza din Teleorman, o poveste cu parfum de genul barfe, smenuri. Am.

Tariceanu, despre valiza cu documentele TeleormanLeaks: E o operatiune de preluare a puterii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vine cu teoria conspiratiei in mega-scandalul legat de valiza cu documente despre Tel Drum. Tariceanu a sustinut luni seara, la postul public de.

E hilara povestea asta cu parfum de barfe, smenuri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat astazi ca i se pare usor hilara povestea cu valiza din Teleorman, o poveste cu parfum de genul barfe, smenuri.

Teleormanleaks. Valiza cu mii de documente din interiorul Tel Drum, gasita de un localnic si data jurnalistilor de la Rise Project

O valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum a fost gasit in zona rurala din Teleorman, de catre un localnic, chiar pe proprietatea lui, scrie RISE Project. Procurorii DNA n-ar fi avut acces la aceasta valiza atunci cand au.

TeleormanLeaks. Rise Project a publicat primul articol. Ce contine valiza?

Jurnalistii de la Rise Project au publicat luni primul articol cu continutul valizei primite de la un barbat din Teleorman. Valiza contine exact ce a vrut gruparea Dragnea sa piteasca de procurori la descinderile din 2017, in.

Teleormanleaks. Dezvaluiri RISE Project: O valiza plina cu informatii din interiorul Tel Drum la care DNA nu a avut acces, gasita in Teleorman

O valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei, anul trecut, a fost gasita in zona rurala din Teleorman, de catre un localnic, chiar pe proprietatea lui - anunta RISE Project pe Facebook.

TELEORMANLEAKS. RISE Project a deschis VALIZA!

RISE Project a publicat primul articol din seria Teleormanleaks. Interesul este atat de mare incat site-ul jurnalistilor a si picat. Chiar daca probabil extrem de putin oameni au apucat sa acceseze articolul si.

VIDEO Dupa dezvaluirile anuntate de Rise Project, Eugen Tomac a venit n Parlament cu o valiza pentru Dragnea. n valiza e motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a venit luni, in Parlament, cu o valiza pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project care au intrat in posesia mai multor documente care vizeaza afacerile Tel Drum.

TeleormanLeaks. Rise Project: Sotul sefei CSM a incasat peste 15.000 de lei de la Tel Drum (FOTO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un prim episod al TeleormanLeaks, referitor la documente privind compania Tel Drum, descoperite in valiza gasita pe terenul unui localnic din Teleorman. Printre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )