Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO UPDATE: Viorica Dancila: Papa Francisc mi-a spus ca vine n Romnia anul viitor/ M-a ntrebat daca am puterea sa duc la sfrsit acest mandat. Am spus ca da

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE: Viorica Dancila: Papa Francisc mi-a spus ca vine n Romnia anul viitor/ M-a ntrebat daca am puterea sa duc la sfrsit acest mandat. Am spus ca da

Viorica Dancila a fost primita vineri, intr-o audienta privata, de Papa Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican, premierul transmitandu-i ca-l asteapta in Romania. Dancila a sustinut ulterior, intr-un interviu pentru antena3, ca acesta i-a confirmat faptul ca va veni in tara la inceputul anului viitor. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE: Viorica Dancila a fost primita de Papa Francisc. Premierul i-a transmis ca-l asteapta n Romnia

Viorica Dancila a fost primita vineri, intr-o audienta privata, de Papa Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican, premierul transmitandu-i ca-l asteapta in Romania. Dancila a mai transmis ca partea romana doreste organizarea de manifestari culturale, academice si religioase de inalta tinuta la Vatican, cu ocazia Centenarului, informeaza Guvernul.

Papa Francisc va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca, in discutia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat ca va veni anul viitor in Romania.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Ce cadouri a primit Viorica Dancila de la Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta privata de catre Papa Francisc, premierul multumind Sanctitatii Sale pentru atentia generoasa pe care acesta a acordat-o mereu relatiilor.

Cadourile Vioricai Dancila pentru Papa Francisc: Seminte de castraveti, ceapa si rosii (FOTO, VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Vasilica Dancila, a fost primita, vineri, la Vatican, de catre Sanctitatea Sa Papa Francisc. Dupa intalnire, Viorica Dancila a spus ca a primit din partea Papei Francisc o.

A mintit Viorica Dancila? Controverse privind durata intalnirii dintre premierul roman si Papa Francisc (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Vasilica Dancila, a avut, vineri, la Vatican, o intrevedere cu Papa Francisc, intalnirea fiind considerata deja una controversata. Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnire,.

Video. Viorica Dancila, in vizita la Vatican. Ce mesaj i-a transmis Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta privata de catre Papa Francisc, premierul multumind Sanctitatii Sale pentru atentia generoasa pe care acesta a acordat-o mereu relatiilor cu Romania si a exprimat speranta ca Sfantul.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc. Ce vrea premierul sa-i spuna Suveranului Pontif (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 10-13 mai 2018, o vizita la Vatican, unde va fi primita in audienta de Papa Francisc, potrivit unui comunicat al Guvernului. intalnirea cu seful.

Imagini iN PREMIERA cu sotul lui Dancila, la Vatican: Cum s-a prezentat Cristinel l-a intalnirea cu Papa Francisc (FOTO, VIDEO)

Imagini in premiera cu. domnul Dancila. Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita oficiala la Vatican, a fost insotita de sotul sau, vineri, la intalnirea cu Papa Francisc. Cristinel Dancila.

Dancila: Papa m-a intrebat daca am puterea sa duc la sfarsit acest mandat. Am spus ca da. Mi-a spus ca la inceputul anului viitor va veni in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca, in discutia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat ca va veni anul viitor in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )