Libnet.ro
UNICEF

00:06

Viorica Dancila va face o vizita in Spania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila va face o vizita in Spania

Premierul Viorica Dancila face o vizita de lucru in Spania, joi si vineri, si ar urma sa fie primita de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila face o vizita in Spania, joi si vineri; ea ar urma sa fie primita de Regele Felipe

Premierul Viorica Dancila face o vizita de lucru in Spania, joi si vineri, si ar urma sa fie primita de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.

Viorica Dancila face o vizita in Spania, joi si vineri. Ea ar urma sa fie primita de Regele Felipe

Premierul Viorica Dancila face o vizita de lucru in Spania, joi si vineri, si ar urma sa fie primita de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.

DEMISIE de ULTIMA ORA din Guvern, chiar in timp ce Viorica Dancila se afla in vizita in Spania

Demisie de ultim moment din Guvernul Romaniei. Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Corina Silvia Pop a fost eliberata din functie, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila, informeaza.

Viorica Dancila, vizita in Spania, joi si vineri. Va fi primita de Regele Felipe

Premierul Viorica Dancila face o vizita de lucru in Spania, joi si vineri, si ar urma sa fie primita de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.

Viorica Dancila, GAFA la Madrid: Ce a facut premierul la intalnirea cu omologul sau spaniol (VIDEO)

Viorica Dancila a fost protagonista unui moment stanjenitor la Madrid. La intalnirea pe care a avut-o joi cu presedintele Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, premierul roman s-a asezat pe scaunul care era.

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort.

Viorica Dancila, vizita in Spania: Un protestatar REZIST, agresatin fata Ambasadei Romaniei de la Madrid. Tanarului i-a fost spart telefonul(VIDEO)

Un protestatar rezist sustine ca a fost agresat in fata Ambasadei Romaniei la Madrid. Acesta s-a prezentat in fata reprezentantei diplomatice in contextul in care premierul Viorica Dancila urmeaza sa.

Viorica Dancila, vizita la Madrid: Protestatarii romani, alungati de politia spaniola (VIDEO)

Viorica Dancila a fost primita cu proteste de romanii din Spania. Acestia au urmarit traseul premierului din timpul vizitei sale la Madrid, fiind prezenti atat la Palatul Moncloa, unde Dancila s-a intalnir cu.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

Viorica Dancila, primita de regele Felipe al VI-lea al Spaniei. Ce au discutat cei doi (FOTO)

Premierul roman Viorica Dancila a fost primita, joi, de regele Felipe al VI-lea al Spaniei, anunta un comunicat al Guvernului. Conform sursei citate, cei doi oficiali au discutat despre relatiile politice si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )