Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum s-au distrat membrii Guvernului, in frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum s-au distrat membrii Guvernului, in frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

O manifestare devenita traditionala a reunit, vineri seara, sute de liberali din Vrancea, in frunte cu membrii Guvernului si premierul Ludovic Orban la sarbatoarea anuala Balul liberalilor vranceni, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la infiintarea organizatiei. Petrecerea PNL a avut loc dupa comemorarea de la Iasi, cu ocazia implinirii a161 de ani de la Unirea Principatelor Romane. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Unul dintre obiectivele Guvernului este sa creasca flexibilitatea intre fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca unul dintre obiectivele Guvernului este sa creasca flexibilitatea intre fondurile europene, de la 5 la 15%, pentru a putea sa aloce bani catre prioritatile Romaniei de la alte programe.

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Premierul Romaniei merge, luni, in Polonia: Ludovic Orban participa la ceremonia pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist Auschwitz-Birkenau

Premierul Ludovic Orban desfasoara o vizita in Polonia, la Auschwitz-Birkenau, luni, cand va avea loc o ceremonie pentru marcarea a 75 de ani de la eliberararea lagarului nazist, cu prilejul Zilei internationale.

Nu este exclus ca Mihai Chirica sa candideze din partea PNL la Primaria Iasi. Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL Iasi.

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )