Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, mesaj cu subinteles: Momentul istoric 1859 a fost posibil pentru ca elitele acelei perioade au intarit legea, nu au slabit-o si nu au incurajat abuzul de putere (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj cu subinteles: Momentul istoric 1859 a fost posibil pentru ca elitele acelei perioade au intarit legea, nu au slabit-o si nu au incurajat abuzul de putere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat in discursul sustinut la Patriarhia Romana, cu ocazia serbarii Unirii Principatelor Romane, ca momentul istoric al anului 1859 a fost posibil pentru ca elitele politice di. continuă pe B1

UPDATE Iohannis: Momentul istoric 1859 a fost posibil pentru ca elitele acelei perioade au ntarit legea, nu au slabit-o si nu au ncurajat abuzul de putere

Momentul istoric 1859 a fost posibil pentru ca elitele acelei perioade au intarit legea, nu au slabit-o si au infiintat institutii, nu au incurajat abuzul de putere, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca politicienii trebuie sa dea la o parte populismul.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor Romane: Elitele acelei perioade si-au stabilit tinte inalte. Iar pentru atingerea acestor obiective nationale au intarit legea, nu au slabit-o

Klaus Iohannis a tinut un discurs la Patriarhia Romana, de Ziua Unirii Principatelor Unite. Presedintele sustine ca momentul istoric 1859 a fost posibil asadar pentru ca elitele acelei perioade si-au.

KLAUS IOHANNIS: in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa actioneze in beneficiul cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca exemplele elitelor si actiunile acestora din 1859 arata ca in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa se ridice la inaltimea marilor provocari si sa actioneze in beneficiul cetatenilor.

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Iasi, ca, la 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

Despre ce au discutat Andrei Nastase si presedintele Klaus Iohannis, la Iasi

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a avut o intalnire cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, joi, 23 ianuarie, in cadrul receptiei organizate de Primaria Iasi, organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, de Ziua Principatelor: n locul Unirii, guvernantii au preferat o harmalaie populista si pericliteaza viitorul tarii printr-o avalansa de masuri cu efecte care se arata dezastruoase

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, la Iasi, cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Unirii Principatelor, ca cei de la putere au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa, in locul unei guvernari responsabile, in timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte. Seful statului a mai spus ca actualii guvernanti pericliteaza viitorul tarii printr-o avalansa de masuri cu efecte care se arata dezastruoase.

Prima reactie a Guvernului la atacul lui Klaus Iohannis: Pentru noi este un punct negativ. Toti considera neserioasa aceasta abordare

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a vorbit, marti, despre audierile dinComisiade Specialitate a Perlamentului European de la Bruxelles, dar si despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu pr.

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern. Presedintele spune ca a primit a treia scrisoare in care Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )