Libnet.ro
UNICEF

00:06

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea dupa vacanta: Seful PSD vorbeste despre UNIRE pe Facebook

B1 B1,
Primul mesaj al lui Liviu Dragnea dupa vacanta: Seful PSD vorbeste despre UNIRE pe Facebook

Liviu Dragnea transmite un mesaj romanilor cu ocaiza Unirii Principatelor Romane de la 1859. Mica Unire nu-i face bine insa sefului PSD. Acesta nu participa la niciun eveniment dedicat zilei de 24 ianuarie. continuă pe B1

Primul mesaj transmis de Liviu Dragnea, dupa concediul prelungit: Natiunea romana isi va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica

Liviu Dragnea a transmis, joi, pe contul personal de Facebook ca politica romaneasca are nevoie de valori precum curaj national si inteligenta diplomatica. Este primul mesaj public cu note.

Liviu Dragnea, primul mesaj de la ntoarcerea din vacanta prelungita: Am convingerea ca natiunea romna si va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica

Liviu Dragnea, care a intrat in vacanta de la sfarsitul anului trecut, se declara convins ca natiunea romana isi va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica, asa cum a facut-o de fiecare data in momentele majore ale istoriei. Liderul PSD, care in acest an nu a avut nicio aparitie publica, a transmis acest mesaj pe Facebook.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram din Abu Dhabi

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentand zvonurile privind absenta in vacanta prelungita a liderului PSD.

Codrin Stefanescu: Membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale, dar ca decizia se va lua dupa 15 februarie.

Unde a fost fotografiata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,.

Iubita lui Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi.

Lider PSD: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale si le va castiga

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, e convins ca Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Ba mai mult, le va si castiga. Nu ca ne-am propus, vom castiga.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire la Marea Moschee din Abu Dhabi, in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire in Emiratele Arabe Unite. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care apare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee d.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire cu o fotografie de la Marea Moschee din Abu Dhabi. Ea apare imbracata in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire postand pe Instagram o fotografie din Emiratele Arabe Unite. Aceastaapare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee din.

intalnire intre Liviu Dragnea si Tariceanu. Vor pregati strategia anti-Iohannis

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se vor intalni din nou miercuri pentru a pregati strategia anti-Iohannis si pentru a discuta despre bugetul pe 2019. La sedinta va fi prezent si ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )