Libnet.ro
UNICEF

00:07

Problemele de sanatate nu il lasa pe Dragnea sa serbeze Mica Unire la Focsani alaturi de Tariceanu si baronul Oprisan (FOTO)

B1 B1,
Problemele de sanatate nu il lasa pe Dragnea sa serbeze Mica Unire la Focsani alaturi de Tariceanu si baronul Oprisan (FOTO)

UPDATE:Liviu Dragnea nu va merge la Focsani la ceremoniile inchinate implinirii la 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane deoarece are problemele la picior, sustin surse politice citate de Antena. continuă pe B1

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire la Marea Moschee din Abu Dhabi, in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire in Emiratele Arabe Unite. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care apare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee d.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire cu o fotografie de la Marea Moschee din Abu Dhabi. Ea apare imbracata in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire postand pe Instagram o fotografie din Emiratele Arabe Unite. Aceastaapare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee din.

Dragnea si Tariceanu fac Mica Unire alaturi de baronul Oprisan

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu serbeaza Ziua Unirii Principatelor la Focsani, in fieful baronului Marian Oprisan. Presedintele Klaus Iohannis a ales insa sa mearga la ceremoniile de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )