Libnet.ro
UNICEF

15:30

Deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3%; nu intentionam schimbarea ministrului Finantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3%; nu intentionam schimbarea ministrului Finantelor

ACTUALIZARE 14:58 Europarlamentarul Daniel Buda: Romania risca declansarea procedurii de infringement pentru deficit bugetar excesiv Tara noastra risca declansarea procedurii de infringement pentru deficit bugetar excesiv, sustine europarlamentarul PNL Daniel Buda, care considera ca deficitul de 4,1% constatat de Comisia Europeana reprezinta expresia falimentului politicilor guvernarii PSD-ALDE. ------------ Deficitul bugetar pe anul acesta este de sub 3%, si nu peste 4% cum a anuntat europarlamentarul PNL Daniel Buda, a afirmat astazi, la Carei, premierul Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose: Nu il schimbam pe Ionut Misa din functia de ministru al Finantelor / Deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3% din PIB

Premierul Mihai Tudose a anuntat miercuri ca nu il va schimba din functie pe ministrul Finantelor, Ionut Misa. Reamintim ca Misa a anuntat saptamana trecuta impunerea taxei de solidaritate pentru firme, in valoare de 2% din fondul de salarii, fiind apoi criticat de Tudose pentru modul in care a comunicat. Tudose a mai spus azi ca deficitul bugetar tintit anul acesta e de 2,97% din PIB, transmite Agerpres.

Deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3%; nu intentionam schimbarea ministrului Finantelor

Deficitul bugetar pe anul acesta este de sub 3%, si nu peste 4% cum a anuntat europarlamentarul PNL Daniel Buda, a afirmat astazi, la Carei, premierul Mihai Tudose.

Tudose neaga posibila demitere a lui Misa: Nu intentionam schimbarea ministrului Finantelor

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, faptul ca deficitul bugetar pe anul acesta este de sub 3% si a subliniat ca in acest moment nu se poate vorbi de demiterea ministrului Finantelor, Ionut Misa.

Vicepremierul Marcel Ciolacu: In 2018 nu va exista nicio taxa noua / Nici pe angajat si nici pe angajator nu il va costa niciun leu in plus fata de anul acesta

Vicepremierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca in 2018 nu va exista nicio taxa noua iar atat angajatorii cat si angajatii nu vor suporta nicio cheltuiala in plus fata de anul acesta.

Eurostat: Deficitul bugetar al Romaniei - 4,1%, in trimestrul al doilea

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate ieri de Eurostat si citate de News. ro.

Romania, campioana UE la deficitul bugetar

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit.

Si omul acesta este tatal meu. Scrisoarea Principesei Margareta catre Regele Mihai

In 2001 Majestatea Sa Regele Mihai implinea 80 de ani. Astazi este ziua lui. Ajuns la 96 de ani, Regele Mihai este subiectul unei scrisori emotionante aPrincipeseiMostenitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )