Libnet.ro
UNICEF

15:15

DOCUMENT Decizia conducerii PSD privind sustinerea lui Dragnea la sefia PSD si a Camerei

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Decizia conducerii PSD privind sustinerea lui Dragnea la sefia PSD si a Camerei

PSD a adoptat o declaratie prin care anunta ca il sprijina in continuare pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vrea mentinerea sa ca sef al partidului, precum si ca va avea loc accelerarea procedurilor pentru modificarea legislatiei penale si a legilor Justitiei. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Decizia conducerii PSD privind sustinerea lui Dragnea la sefia PSD si a Camerei, dar accelerarea procedurii pentru modificarea legislatiei penale

PSD a adoptat o declaratie prin care anunta ca il sprijina in continuare pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vrea mentinerea sa ca sef al partidului, precum si ca va avea loc accelerarea procedurilor pentru modificarea legislatiei penale si a legilor Justitiei.

Prima sedinta a conducerii PSD dupa condamnarea lui Dragnea in prima instanta, de la ora 16.00

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, vineri, de la ora 16. 00, la Parlament, aceasta fiind o sedinta convocata cu o zi in urma dupa ce completul de trei judecatori de la Curtea Suprema a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, pentru instigare la abuz in serviciu.

Primele reactii din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea. Este o decizie nedreapta

Senatorul PSD Daniel Breaz sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea este una nedreapta si, nefiind una definitiva, nu se poate discuta in acest moment despre o retragere a sefului PSD. La randul sau, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a declarat socat de decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea.

Primele reactii din PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt socat. Este absolut ingrozitor. Se cere sedinta de urgenta in partid

Au aparut primele reactii din interiorul PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Atat Catalin Radulescu, cat si.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Sedinta de urgenta in PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Liderii partidului se strang in CEx la Parlament

PSD a convocat de urgenta o reuniune a Comitetului Executiv National a partidului pentru vineri la ora 16 la Parlament. Acesta sedinta vine ca urmare a condamnarii lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la.

Baron local PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de majoritatea parlamentara

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat vineri ca sentinta primita de Liviu Dragnea nu este un lucru placut, iar acum prtidul trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )