Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu este exclusa

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu este exclusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, spunanand ca acesata a intarziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Nu este exclusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, spunanand ca acesata a intarziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Nu este exclusa. Jocul asta cu hai sa mai citim este bataie de joc la adresa Curtii Constitutionale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, spunanand ca acesata a intarziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa suspendarea presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus, in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care nici saptamana aceasta nu pune in aplicare decizia CCR, ca nu este.

Dragnea nu exclude suspendarea lui Iohannis:Jocul cu hai sa mai citim este o bataie de joc la adresa Curtii Constitutionale

Liviu Dragnea il ameninta din nou pe Klaus Iohannis cu suspendarea, nemultumit ca seful statului nu semneaza decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa decizia Curtii Constitutionale in acest sens.

Dragnea nu exclude suspendarea lui Iohannis. Seful PSD, revoltat ca presedintele nu a luat o decizie in privinta lui Kovesi: E o bataie de joc! (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a aratat nemultumit de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a luat nici acum o decizie in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, desi au trecut trei saptamani de la.

Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Judecatorul Toni Grebla a vorbit, la Antena 3, despre razboiul de pe scena politica si despre decizia presedintelui Iohannis de a candida la alegerile prezidentiale. Personalizam tensiunea din.

Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Iohannis a decis sa anunte ca va candida pentru un nou mandat de Presedintie in aceasta perioada de conflict pentru a transmite un mesaj ca ramane sa lupte impotriva a ceea ce face astazi PSD si Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

SURSE: Liderii PSD iau in calcul suspendarea presedintelui Iohannis. Discutii aprinse in biroul lui Dragnea

Mai multi lideri se afla in biroul lui Liviu Dragnea de presedinte al Camerei Deputatilor de peste 2 ore. Aici se poarta discutii dure privind pozitionarea partidului dupa decizia de joi a inaltei Curti de.

Surse: PSD pregateste suspendarea lui Iohannis

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse. Cel mai dur subiect se refera la inceperea demersurilor privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )