Libnet.ro
UNICEF

20:17

Iohannis: Este cu siguranta nevoie de o mai buna clarificare a procedurii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Este cu siguranta nevoie de o mai buna clarificare a procedurii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la dezbaterile recente privind achizitionarea noilor corvete, ca este nevoie de o mai buna clarificare a procedurii si spera ca Executivul va face acest lucru, asa cum a promis, pentru inceperea cat mai rapida a lucrarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Miroslaw Huczek, noul CEO Praktiker, in primul interviu de la preluarea mandatului: Romania este de viitor. Cea mai buna perioada a tarii de-abia acum incepe

Miroslaw Huczek, polonezul care a preluat operatiunile Praktiker de la inceputul lunii martie a acestui an, sustine, in primul sau interviu acordat la nivel local, ca Romania este o tara cu un potential foarte ridicat in regiune, care va atrage tot mai.

TOP TEN -raspuns Haute Culture. Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?

V-ampus Intrebarea zilei:Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?Raspuns HAUTE CULTURE: Da. Traim in cea mai buna dintre lumile posibile.

Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 107 ATP

Marius Copil a urcat in aceasta saptamana pe locul 107 in ierarhia ATP, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. Cu 553 de puncte acumulate, Copil se afla aproape de a patrunde in TOP 100 ATP. Lider se mentine Andy Murray, scotianul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka. Castigator la Indian Wells, Roger Federer a urcat pana pe locul 6, devansandu-l pe Rafael Nadal.

D-ale Internetului si raspundeti la intrebarea zilei: Traim in cea mai buna dintre lumile posibile?

Urmarim retelele de socializare si va spunem ce-i trend, galceava sau implicare. De la fotbalistul ghanez la One World Romania, de la Chuck Berry la Rogozanu, de la marul Ioanei Nicolae la Ana, mon amour. Raspundeti la Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila? Haute Culture sustinut de HarpLoom.

Victor Avram, Gemius: Cea mai buna idee de marketing din e-commerce a avut impact de 4%

Black Friday, ceea mai mare campanie din mediul de e-commerce, a avut 126 de advertiseri si a reprezentat 4% din totalul marketing-ului din noiembrie. Din 1200 de impacturi in noiembrie, 54 le-a avut aceasta campanie, a declarat Victor Avram, country.

Misa, MFP: S-a pus accentul doar pe consum; nu a fost cea mai buna abordare

Romania nu mai poate miza doar pe consum si pe forta de munca ieftina daca vrea un viitor, sustine secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Ionut Misa.

Noua dezordine amoroasa: Si-a lasat cea mai buna prietena sa faca sex cu iubitul ei, in fata camerei de filmat (VIDEO)

Iubitii sunt temporari, dar cei mai buni prieteni sunt pentru totdeauna, sustin doua americance care au uimit lumea si despre care relateaza Unilad. Lena si Emily impart totul, inclusiv sexul iar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )