Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai. continuă pe Antena3

Dragnea, noi declaratii despre SUSPENDAREA lui Iohannis. Ce s-a DECIS in coalitie

Liviu Dragnea a declarat ca nu este exclusa varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, dat fiind ca acesta nu a luat nici acum o hotarare in privinta revocarii Laurei Kovesi de la sefia DNA, dupa cum.

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT: Este un dosar din viata mea privata

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare .

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT in dosarul de inalta tradare

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Vicepresedintele Comisiei Europene i-a cerut lui Liviu Dragnea sa finalizeze liberalizarea pietei gazelor cu doi ani mai devreme

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, a subliniat intr-o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este importanta finalizarea liberalizarii pietei gazelor inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, adica pana la 1 ianuarie 2019.

Paul Ionescu, consilier al lui Liviu Dragnea, citat la DIICOT: Nu este un dosar din zona politica

Paul Ionescu, consilierul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea, a ajuns luni dimineata la DIICOT pentru a fi audiat de procurorii antimafia, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

Tudorel Toader, intrebat daca modificarile la codurile penale ar fi fost facute pentru Liviu Dragnea: Oricand vei gasi pe cineva care va beneficia de respectiva modificare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, luni, acuzatiilor opozitiei ca modificarile la codurile penale ar fi fost facute cu dedicatie pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Oficialul guvernamental spune c.

Membru al CA din TVR numit de PSD, scrisoare deschisa pentru Liviu Dragnea privind Starea Natiei: A fost interzisa pe nedrept. Doina Gradea a sfidat legea

Sorin Iliesiu, membru din partea PSD in Consiliul de Administratie CA) din TVR, ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Liviu Dragnea in care ii atrage atentia ca emisiunea Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, a fost interzisa pe nedrept printr-o decizie a sefei institutiei, Doina Gradea, sustinuta tot de social-democrati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )