Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

ACTUALIZARE 17:39 Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o astazi pe Amalia Serban din functia de director general de asistenta medicala si sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii, invocand intarzierile din procesul de achizitie a vaccinului antigripal. ------------ Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Termeni duri in sedinta de guvern de joi. Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa-i dea in judecata pe functionarii care au inceput procedurile pentru.

Premierul Mihai Tudose se deplaseaza in zonele afectate de furtuna si va coordona Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Mihai Tudose se va deplasa luni in zonele din vestul tarii afectate de fenomenele meteorologice extreme, unde va avea discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, in scopul evaluarii situatiei din teren si identificarii celor mai rapide masuri de interventie si de sprijin pentru persoanele si comunitatile afectate. In jurul orei 15. 00, prim-ministrul va coordona Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, informeaza Guvernul.

Mihai Tudose: Dimineata am aflat ca nationalizam banii universitatilor. Misa: Este o stire falsa

Premierul Mihai Tudose a respins, joi, la inceputul sedintei de Guvern, informatiile aparute in spatiul public potrivit carora Executivul ar intentiona sa nationalizeze banii universitatilor iar ministrul Finantelor, Ionut Misa, a transmis ca este vorba despre o stire falsa.

Sedinta de Guvern, amanata. Premierul Mihai Tudose: Sedinta de guvern se amana pentru deblocarea banilor de reparare a pagubelor produse de furtuni

Premierul Mihai Tudose a anuntat, la Timisoara, ca a amanat sedinta de guvern de miercuri pentru joi, pentru a se putea obtine toate avizele necesare acordarii de sprijin din fondul de rezerva pentru.

Premierul Mihai Tudose a vizitat ranitii de la Spitalul Judetean din Timisoara. Doi copii se afla in stare grava la ATI

Premierul Mihai Tudose vizitat sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean din Timisoara, unde se afla internati mai multi pacienti, in urma traumatismelor suferite in cursul furtunii de duminica.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentantii Rheinmetall despre dezvoltarea colaborarii in productia de tehnologie militara

Premierul Mihai Tudose a discutat luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii companiei germane de tehnologie militara Rheinmetall, despre posibilitatile de transfer de tehnologie si know-how in Romania, avand in vedere necesarul de inzestrare al armatei romane, cat si interesul comun pentru politica de securitate, ca partenere in cadrul Aliantei Nord-Atlantice si al Uniunii Europene, informeaza Guvernul.

Mihai Tudose: Persoanele afectate de furtuna vor primi despagubiri de la Guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, la Timisoara, ca persoanele afectate de furtuna de duminica vor primi despagubiri de la Guvern in cel mai scurt timp.

Mihai Tudose ramane in Timis: Astept dosarele emise de autoritati in baza carora acordam prima transa de ajutor

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca isi va continua si marti deplasarea de lucru in Timis, judet sever afectat de furtuna de duminica din vestul tarii, adaugand ca va pleca din zona cand autoritatile locale vor finaliza dosarele de evaluare a pagubelor care vor sta la baza intocmirii hotararilor de guvern prin care se va acorda prima transa de ajutoare.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )