Libnet.ro
UNICEF

09:00

PNL a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea legii referendumului

Hotnews Hotnews,
 PNL a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea legii referendumului

Senatorii liberali au sesizat, vineri, Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea modificarii si completarii Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, anunta Agerpres. Sesizarea este justificata de incalcarea, in cadrul procedurii de reexaminare a legii mentionate, a deciziei anterioare a CCR nr. 612/2017), privitoare la aceeasi lege, prin care au fost admise observatiile de neconstitutionalitate formulate de PNL, se arata in sesizarea de neconstitutionalitate. continuă pe Hotnews

DOCUMENT PNL a sesizat la Curtea Constitutionala modificarile la legea guvernantei corporative

Partidul National Liberal a inaintat Curtii Constitutionale astazi, 27 decembrie, o sesizare de neconstitutionalitate in ceea ce priveste modificarile aduse legii privind guvernanta corporativa a companiilor de stat.

VIDEO Deputatii au sesizat Curtea Constitutionala, dupa refuzul lui Dodon de a numi noii ministri. Acestia solicita interimatul functiei de presedinte

Un grup de deputati din Comisia juridica, numiri si imunitati a depus joi, 28 decembrie, o sesizare laCurtea Constitutionala CC) a Republicii Moldova, dupa ceIgor Dodon a refuzat in mod repetat numirea noilor membri ai Guvernului. Deputatul PDM Sergiu Sirbu a precizat ca a solicitat Curtii ca sesizarea sa fie analizata in regim de urgenta, in asa mod ca pana la 7 ianuarie 2018 sa avem deja un Guvern absolut functional.

PNL a atacat la Curtea Constitutionala legea prin care PSD-ALDE politizeaza total companiile de stat

Partidul National Liberal a atacat miercuri la Curtea Constitutionala trei legi votate de majoritatea PSD-ALDE, printre care si legea care elimina practic guvernanta corporativa a companiilor de stat, ducand la politizarea totala a conducerii acestora.

DOCUMENT PNL a sesizat la Curtea Constitutionala supra-impozitarea producatorilor de gaze

Partidul National Liberal a inaintat Curtii Constitutionale astazi, 27 decembrie, o sesizare de neconstitutionalitate in ceea ce priveste legea care instituie un impozit suplimentar pentru producatorii si distribuitorii de gaze.

Supra-impozitarea producatorilor de gaze naturale, contestata la Curtea Constitutionala

PNL a sesizat miercuri Curtea Constitutionala in privinta legii care institutie un impozit suplimentar pentru producatorii si distribuitorii de gaze naturale, potrivit unui comunicat de presa.

Forumul Judecatorilor cere presedintelui Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta modificarilor aduse in legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la legile de modificare a statutului judecatorilor si al procurorilor, a legii privind organizarea judiciara si a legii privind Consiliul Superior al Magistraturii.

OUG privind modificarea legii referitoare la apararea impotriva incendiilor, in dezbatere publica

Proiectul ordonantei de urgenta a Guvernului privind modificarea si completarea Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor se afla in dezbatere publica, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )