Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu a fost audiat la DNA ca martor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu a fost audiat la DNA ca martor

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost audiat astazi de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ca martor, potrivit unui anunt postat pe Facebook de fostul membru al Cabinetului Ciolos. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu a fost audiat marti ca martor la DNA, in dosarul transplantului pulmonar de la Sfanta Maria

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat marti, peFacebook, ca a fost citat la DNA ca martor in dosarul constituit in urma plangerii penale facuta de managerul Spitalului Sfanta Maria din Capitala, Narcis Copca, impotriva sa, pentru ca ar fi blocat, anul trecut, transplantul pulmonar la unitatea spitaliceasca.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, audiat la DNA

Vlad Voiculescu este martor la DNA in dosarul transplantului pulmonar. Fostul ministru a explicat ca a fost citat dupa ce anul trecut medicul Narcis Copca a depus plangere impotriva sa pentru ca.

Vlad Voiculescu, citat ca martor la DNA

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat marti ca a fost citat la DNA ca martor in dosarul constituit in urma plangerii managerului Spitalului Sfanta Maria din Capitala, Narcis Copca, formulate impotriva sa.

Vlad Voiculescu, la DNA: Mi-a facut placere sa explic mai multe despre modul in care s-a facut acreditarea centrului de transplant de la Sfanta Maria

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca a fost citat si a mers, marti, la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul deschis ca urma a plangerii facute de managerul Spitalului Sfanta Maria din Capitala, Narcis Copca, impotriva sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )