Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Reactia liderului PNL: Implicarea numelui meu in acest dosar mi se pare destul de ciudata

B1 B1,
Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Reactia liderului PNL: Implicarea numelui meu in acest dosar mi se pare destul de ciudata

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio. continuă pe B1

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Ce cauza au redeschis procurorii. Reactia liderului PNL

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio.

Adriana Saftoiu, dupa achitarea lui Ludovic Orban: Nu intotdeauna cand DNA acuza se si adevereste

Deputatul PNL Adriana Saftoiu sustine ca, dupa achitarea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este exa.

DNA ii deschide un nou dosar liderului PNL, Ludovic Orban

DNA a deschis dosarul Transalpina 3, in care Ludovic Orban este acuzat de abuz in serviciu cu privir.

DNA ii face un nou dosar presedintelui PNL

Bucuria lui Ludovic Orban dupa decizia de achitare nu ar putea sa tina mult. DNA deschide un alt dosar pe numele liderului PNL. Ludovic Orban are un nou dosar la DNA. Este vorba de cauza Transalpina3, in care.

Curtea Suprema, decizie definitiva astazi in dosarul liderului liberal Ludovic Orban

Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care procurorii DNA au facut apel la decizia de achitare pe fond a liderului liberal Ludovic Orban. Procurorii au cerut o pedeapsa cu executare, spre limita minima.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa (VIDEO)

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

VIDEO Ludovic Orban, dupa jignirile adresate de Nicolae Robu unor jurnalisti de la Digi 24: Niciodata nu trebuie sa ajungi intr-o disputa cu mass-media

Jurnalistii din Timisoara continua protestul fata de primarul Timisoarei, care este si presedinte al PNL Timis, dupa ce edilul a refuzat sa isi retraga cuvintele jignitoare adresate unor jurnalisti. Pe subiectul violentei verbale a lui Nicolae Robu s-a pronuntat la un moment dat si Ludovic Orban.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, achitat in dosarul de coruptie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost achitat in dosarul in care a fost acuzat de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite pentru ca i-ar fi cerut omului de afaceri Tiberiu Urdareanu 50. 000 de euro, pentru finantarea campaniei sale electorale pentru Primaria Capitalei. Decizia a fost pronuntata, ieri, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) si este definitiva.

UPDATE Liderul PNL, Ludovic Orban: Cine sare nu ia condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de folosire .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )