Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Iohannis: Nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului Justitiei!

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Iohannis: Nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului Justitiei!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul Parchetului General, ca articolul din Constitutie privind procurorii este clar, acestia sunt sub autoritatea ministerului Justitiei, nu in. continuă pe Antena3

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Tudorel Toader ii raspunde presedintelui Iohannis: Nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului justitiei!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, miercuri, pe Facebook, pentru corecta informare a opiniei publice, aducand ca argument Constitutia, ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei, dar nimeni nu a afirmat ca procurorii isi desfasoara activitatea sub controlul ministrului justitiei.

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

Tudorel Toader, raspuns la interventia presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu activit.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Dragnea: Am citit raportul ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA. Il sustin pe Tudorel Toader fara ezitare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca il sustine fara ezitare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in demersul sau de solicitare a revocarii sefei DNA, afirmand ca raportul acestuia nu poate fi combatut de cineva de buna credinta.

Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

Parchetul general va prezenta miercuri, la ora 11. 00, raportul de activitate pentru anul 2017. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat deja ca nu va participa la evenimentul care se va desfasura la.

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca.

Tudorel Toader ii raspunde Presedintelui, dupa mesajul dur transmis de acesta la Parchetul General

Ministrul Justitiei ii raspunde presedintelui Iohannis, intr-o postare pe contul personal de Facebook, dupa mesajul dur transmis de acesta in timpul bilantului de la Parchetul General. Pentru corecta.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )