Libnet.ro
UNICEF

07:00

Perchezitii acasa la Sebastian Vladescu si la fratele lui Cristian Boureanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii acasa la Sebastian Vladescu si la fratele lui Cristian Boureanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut, ieri, perchezitii acasa la Sebastian Vladescu, fost ministru de finante, fiind vorba, potrivit surselor noastre, despre o ancheta privind activitatea unei firme cu profil medical. Perchezitii au avut loc si la Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Perchezitii acasa la Sebastian Vladescu si la Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu

Procurorii fac marti perchezitii acasa la Sebastian Vladescu, fost ministru de finante, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate anchetatorii cauta o serie de documente la locuinta lui Vladescu, cel care a condus MFP in guvernele Tariceanu si Boc.

Perchezitii acasa la fratele lui Cristian Boureanu si la un fost ministru de Finante: Ce verifica procurorii anticoruptie

Familia Boureanu are din nou probleme cu legea. Autoritatile au descins marti dimineata acasa la Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu, potrivit unor surse citate de B1 TV. Perchezitii ar fi in.

Perchezitii la domiciliul fostului ministru de Finante, Sebastian Vladescu

Fostul ministrul de Finante a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie. Anchetatorii au descins, marti, la domiciliul lui Sebastian Vladescu, pentru o perchezitie intr-un dosar de coruptie.

Procurorii DNA fac perchezitii la casa fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

Audieri prelungite in dosarul in care este vizat Sebastian Vladescu. A fost dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea

Audierile in dosarul in care ar fi vizati de procurorii anticoruptie fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu si fratele fostului parlamentar Cristian Boureanu s-au prelungit pana tarziu, in noaptea de marti spre miercuri, fiind dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea, potrivit Digi 24.

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

DNA solicita presedintelui Romanieiinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu

DNA solicita presedintelui Romaniei avizul pentru inceperea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, la data faptelor ministru al Finantelor Publice, fata de care exista suspiciunea ca ar fi savarsit doua infractiuni de luare de mita. in acelasi dosar mai sunt acuzati fostul deputat Boureanu Cristian Alexandru, de trafic de influenta, si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dascalu Constantin, de luare de mita.

Perchezitii ale procurorilor DNA la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii, marti, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, scrie News. ro. in acest dosar ar mai fi vizat si omul de afaceri Sorin.

Procurorii DNA au perchezitionat locuinta fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au efecatuat perchezitii, astazi, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, potrivit Digi 24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1949 seconds )