Libnet.ro
UNICEF

17:46

Planul lui TUDOREL TOADER la sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

B1 B1,
Planul lui TUDOREL TOADER la sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

Europarlamentarul Monica Macovei ii incurajeaza pe procurorii care cred in anticoruptie si care au dovedit profesionalism sa se inscrie la concursul pentru sefia DNA. Daca Toader are un plan de a sabota. continuă pe B1

Planul lui TUDOREL TOADER pentru sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

Europarlamentarul Monica Macovei ii incurajeaza pe procurorii care cred in anticoruptie si care au dovedit profesionalism sa se inscrie la concursul pentru sefia DNA. Daca Toader are un plan de a sabota.

E OFICIAL: TUDOREL TOADER schimba PLANUL pentru alegerea sefului DNA! Hotarare de ultima ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, initial au fost stabilite trei zile pentru sustinerea interviului de catre candidatii pentru conducerea DNA, nestiind cati procurori se vor.

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a DOUA selectie pentru sefia DNA, dupa ce Tudorel Toader a RESPINS toti candidatii. Noua procedura lansata va dura o luna de zile

Dupa ce Tudorel Toader a respins candidaturile celor patru procurori candidati la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca a doua campanie de selectie de candidati.

Tudorel Toader a DECIS: Cand va fi anuntat numele viitorului sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a finalizat interviurile cu cei patru candidati la sefia DNA: Elena Grecu, fost procuror sef la Constanta, Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, Cristian Lazar, procuror.

SONDAJ De ce crezi ca i-a respins Tudorel Toader pe toti candidatii la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura urmand sa fie reluata. Anuntul oficial face trimitere la calitatea programelor manageriale. Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, liderul PNL Ludovic Orban si presedintele USR Dan Barna au pus sub semnul intrebarii motivele deciziei, in timp ce Eugen Nicolicea a aparat-o. Sondaj HotNews. ro: De ce crezi ca a respins ministrul Toader toate cele patru candidaturi?.

Tudorel Toader i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura va fi reluata

Niciunul dintre cei candidati la functia de procuror-sef al DNA nu a fost considerat destul de bun de Ministerul Justitiei, institutia condusa de Tudorel Toader anuntand ca procedura va fi reluata.

Raluca Pruna: Sper ca actuala procedura pentru sefia DNA sa fie serioasa si nu scoate nimeni iepurasul din joben / Atacul lui Tudorel Toader ma onoreaza

Fostul ministru al Justitiei in Cabinetul Ciolos, Raluca Pruna, spune ca este onorata de atacul lansat de Tudorel Toader referitor la numirile la sefia DNA, precizand ca in timpul mandatului ei a respectat procedura legala de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Directiei. Pruna mai spune ca spera ca actuala procedura de selectie nu este o gluma si nimeni nu va scoate iepurasul din joben.

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat transmis de institutie, citat de Digi24 .

Reactia PNL la respingerea de catre Toader a candidatilor pentru sefia DNA: Asteapta candidatura unuia dintre cavalerii apocalipsei justitiei

PNL il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cel care a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru sefia DNA, precizand ca demnitarul probabil asteapta o candidatura a unui dintre cavalerii apocalipsei justitiei.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )