Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta, dupa dezvaluirile lui Dragnea: Daca vorbesc Maior si Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Adevărul Adevărul,
Ponta, dupa dezvaluirile lui Dragnea: Daca vorbesc Maior si Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Fostul premier Victor Ponta a reactionat, marti seara, in urma dezvaluirilor pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a facut in direct la Antena 3. Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, precum si lista cu procurorii-sefi. continuă pe Adevărul

CUTREMUR in PSD, dupa dezvaluirile lui Dragnea: O GRESEALA foarte grava! Trebuie SCHIMBATE toate LEGILE

Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea in legatura cu posibila implicare a SRI in formarea guvernului USL din 2012 arunca in aer scena politica din Romania! Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat mi.

Ponta: Daca vorbesc domnul Maior si domnul Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti seara, ca George Maior si Florian Coldea ar detine inf.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii care nu sunt abuzive daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea,.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Dupa Emil Constantinescu, Dragnea viseaza si el la Romania lider regional

Se pare ca dormitul in patul puterii creeaza vise similare chiar in cazul unor personaje totalmente diferite. Dar, nu stiu cum, iata cum apare, dupa aproape o generatie, ideea asta cu Romania lider regional in Europa de Sud-Est.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )