Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, retinut de procurorii DNA

Antena3 Antena3,
Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, retinut de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, fostul deputat Ionel Arsene, a fost retinut 24 de ore de procurorii DNA. Arsene este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: Procurorii din cadrul. continuă pe Antena3

Fostul deputat PSD de Neamt, Ionel Arsene, retinut pentru trafic de influenta

Fostul deputat PSD de Neamt Ionel Arsene a fost retinut astazi pentru 24 de ore pentru trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, fost deputat PSD si considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurorii DNA, sub acuzatia de trafic de influenta.

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA pentru ca ar fi primit 100.000 de euro ca sa faca trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, fost deputat PSD si considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurorii DNA, sub acuzatia de trafic de influenta.

Presedintele CJ Neamt, ridicat de DNA. Ionel Arsene este un apropiat al liderului PSD, Liviu Dragnea

Fostul deputat Ionel Arsene a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de trafic de influenta. Arsene este acum presedintele Consiliului Judetean Neamt. El este cunoscut si ca un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea.

Surse: Omul lui Dragnea, retinut de DNA, a fost denuntat de Pinalti. Ce acuzatii i se aduc lui Ionel Arsene

Denuntul in dosarul in care seful Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a fost retinut joi 24 de ore de procurorii DNA, ar fi fost facut de Gheorghe Stefan, zis Pinalti, fostul primar din Piatra Ne.

Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat in fruntea resurselor minerale ale Romaniei pe Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si apropiat de Ionel Arsene

Premierul interimar Mihai Fifor l-a numit joi pe Gigi Dragomir in fruntea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), institutie care gestioneaza rezervele de petrol, gaze si metale ale Romaniei. Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si un apropiat al baronului PSD de Neamt Ionel Arsene, proaspat retinut de DNA, fusese dat afara de la ANRM de Mihai Tudose la finalul lunii decembrie, in ciuda cererii lui Liviu Dragnea.

Cine este Ionel Arsene, seful CJ Neamt retinut de procurorii DNA. Filmarea deocheata care l-a facut celebru in 2014

Presedintele CJ Neamt, fostul deputat Ionel Arsene, a fost retinut de procurorii DNA care l-au acuzat ca ar fi primit 100. 000 de euro pentru a interveni la Agentia Nationala de Integritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )