Libnet.ro
UNICEF

09:30

PSD a vrut sa-l faca de ras pe Tudorel Toader si ca ministru, si ca profesor

Adevărul Adevărul,
PSD a vrut sa-l faca de ras pe Tudorel Toader si ca ministru, si ca profesor

Pentru a putea ataca public procurorii in dosarul Belina, PSD a lansat, pe surse, dinadins, o informatie eronata, cum ca ministrul Justitiei ar sustine ideea ca Hotararile de Guvern sunt egale cu legile si ordonantele de urgenta, ceea ce e o aberatie juridica. Toader a ripostat cu jumatate de gura. continuă pe Adevărul

Surse: PSD a vrut sa-l faca de ras pe Tudorel Toader si ca ministru, si ca profesor

Pentru a putea ataca public procurorii in dosarul Belina, PSD a lansat, pe surse, dinadins, o informatie eronata, cum ca ministrul Justitiei ar sustine ideea ca Hotararile de Guvern sunt egale cu legile si ordonantele de urgenta, ceea ce e o aberatie juridica. Toader a ripostat cu jumatate de gura.

Tudorel Toader se inclina in fata liderilor PSD: Au deplina abilitare legala sa decida remanierea mea ca ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti, la sediul Ministerului, ca liderii PSD au deplina abilitare legala sa decida inlocuirea lui din functie.

Tudorel Toader, pus la treaba in interesul PSD. Liviu Dragnea, cereri imperative pentru ministrul Justitiei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat in dizgratia PSD. Dupa ce Codrin Stefanescu l-a criticat puternic pe ministru si chiar a afirmat ca va cere revocarea acestuia in urmatorul CEx al.

Tudorel Toader: Guvernul va contesta la CCR ancheta Belina, prin intermediul Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca Guvernul Romaniei vrea sa conteste ancheta Belina iar in acest caz Ministerul Justitiei este cel mai abilitat sa faca o asemenea sesizare, lucru care se va intampla in urmatoarele zile.

Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

VIDEO Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Dragnea: Tudorel Toader trebuie sa prezinte calendarul de promovare a legilor Justitiei / Trebuie analizat daca situatia actuala poate constitui elementul unui conflict juridic de natura constitutionala intre doua puteri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu se pune problema schimbarii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care trebuie insa sa prezinte un calendar de promovare a Legilor Justitiei.

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Codrin Stefanescu: Voi propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni ca va cere in sedinta de azi a conducerii partidului revocarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca nu a facut nimic pentru a opri abuzurile sistemului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )